Moje BMW jest w świetnym stanie. Jak go kupywałem to był jak z salonu ale włożyłem jeszcze w niego 13tyś. na części eksploatacyjne i wygląd (felgi itp.). Nie chodzi mi o to żeby się pokazać. Kupiłem to auto bo zawsze chciałem takie mieć ale szkoda mi nim jeździć na codzień.
Jak mówiłem auto które chcę teraz kupić będzie autem na krótki okres czasu i jeżeli brat zda prawko to mu je oddam.
Pisałem na początku że budżet to góra 40tyś ale po namyśle zdecydowałem się na dwa razy tyle bo przecież ja też będę korzystał z tego auta a jak się bratu nie spodoba to sobie sprzeda (choć nie sądze żeby tak było). Faktem jest że moje BMW teraz jest warte ok. 40-45tyś ale mam do niego wielki sentyment i wole wydać więcej na inne auto niż mu je oddać. Jak mówiłem mam 3 garaże więc nie będą mi wadzić te auta.
[ Dodano: Pon Lis 16, 2009 17:10 ]Prawdą jest że jestem niezdecydowany chociaż jakieś auta jednak wybrałem.
Zgłosiłem się na to forum bo moją pasją jest motoryzacja choć nie jestem w tej dziedzinie ekspertem. Wiem że się znacie dlatego poprosiłem was o pomoc dzięki za każdą pomoc którą uzyskałem od was.
PS. Oglądałem dzisiaj błękitne 350Z kabrio. Miszczę się w cenie i wydaje mi się że znalazłem swoje auto
![Mr. Green :mrgreen:]()
Pozdro
M PoweR... BMW!!!