REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
demirbiras napisał(a):Jakoś wątpie w zdrowe blacharsko A3 za 4k.
demirbiras napisał(a):Pytanie kto sprzeda za 4k Audi do którego chociażby sam komplet opon to jest 800 zł, a taki rozrząd kompletny to jest ok 700 zł z robocizną? Mamy już 1500 zł
demirbiras napisał(a):A co to znaczy 'ok' stan? Bo może tutaj jest problem?
Jakoś wątpie w zdrowe blacharsko A3 za 4k.
Poza tym dla jednego luzy na maglownicy, wycieki oleju i rechotający rozrusznik przy odpalaniu oraz błędy na desce to drobiazg a dla innego to problem.
Drugi ma gnijące drzwi ale brak dziur to też ok.
Pytanie kto sprzeda za 4k Audi do którego chociażby sam komplet opon to jest 800 zł, a taki rozrząd kompletny to jest ok 700 zł z robocizną? Mamy już 1500 zł
Pomijam już kwestia blacharskie, które też sporo kosztują.
galakty napisał(a):Ojciec sprzedawał Golfa 4, co prawda z 99 roku i do roboty były końcówki progów, brał olej jak to każdy 1.6 MPI i oddał za 2700 zł. Auto w stanie "wsiadasz i jedziesz nad morze". A tutaj 7-10k żeby kupić zadbane A3... Stan umysłu.
ty chyba nigdy nie miałeś okazji współpracować czy robić interesów z polskim handlarzemdemirbiras napisał(a): lepiej za 3000- 3500 oddać handlarzowi, kupi z pocałowankiem ręki bez marudzenia.
biorąc pod uwagę ich agresywną politykę działania, wcale nie dziwią mnie takie kwiatkisisinho17 napisał(a):aaauto
mike napisał(a):demirbiras napisał(a):
lepiej za 3000- 3500 oddać handlarzowi, kupi z pocałowankiem ręki bez marudzenia.
ty chyba nigdy nie miałeś okazji współpracować czy robić interesów z polskim handlarzem
Kiki01 napisał(a):Zdecydowałam, że kupię sobie Seata Ibizę. I tutaj mam prośbę do was, czy jak wrzucę kilka linków to pomożecie mi coś wybrać, podpowiecie który odrzucić, a którego warto jechać zobaczyć ?