REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ehh, no ludzie takie bajki nie na miejscu, przynajmniej nie dla mniestasiowski121 napisał(a):na tydzień ostatnio coraz częściej wychodzi mu ponad 3 tyś.
stasiowski121 napisał(a):milutki5 napisał(a):Chyba nie kumasz?.2razy w tygodniu to i ja jadę po 1000km.Ale tu chodzi o cały rok ba o 5 lat uff.. ale ma facet fantazję!!
Nie, to chyba Ty nie kumasz, mój sąsiad robi to w 1 dzień, na tydzień ostatnio coraz częściej wychodzi mu ponad 3 tyś.
stasiowski121 napisał(a):Nie, to chyba Ty nie kumasz, mój sąsiad robi to w 1 dzień, na tydzień ostatnio coraz częściej wychodzi mu ponad 3 tyś.
krikus napisał(a): Ehh, no ludzie takie bajki nie na miejscu, przynajmniej nie dla mnieTakie przebiegi robią kierowcy TIRów a nie jakiś tam "Kowalski" osobówką.
Ja szczerze przyznam że 3 tys. km to robię przez trzy miesiące albo nawet cztery, to uważam że i tak dużo jeżdżę
Zdarza się, ale to już skrajnie ekstremalne przypadki.stasiowski121 napisał(a):Sąsiad o którym pisałem mieszka 70 km od Rzeszowa, ma syna który miał białaczkę dlatego śmiga z nim do Wrocławia( ponad 400 km w jedną stronę) dwa a nieraz trzy razy na tydzień do szpitala na wlewy chemii.
Taaak, ciekawe? A gdzie tyle jeździsz, może masz reklamę na aucie albo jesteś akwizytorem? nie wydaje mi się żeby przeciętny użytkownik nabijał tyle kilometrówMi na tydzień wychodzi ok 1000 km teraz może nieco mniej. Jednak to zależy, ale średnio rocznie nie przekraczam 40 tyś.
krikus napisał(a):A gdzie tyle jeździsz, może masz reklamę na aucie albo jesteś akwizytorem? nie wydaje mi się żeby przeciętny użytkownik nabijał tyle kilometrów
ACSznycel napisał(a):O ludzie małej wiary! Ten Merol wychodzi że robił około 300tys. km rocznie - co jest możliwe jeśli robił za firmową taksówkę na długich trasach i zmieniali się w nim kierowcy - kumpel Corsą zrobił 200tys. w niespełna rok jak z pracy jeździli i badali zasięg Ery po Polsce. 200tys. mówił że już było ciężko, ale pamiętajmy że drogi w Niemczech są znacznie lepsze niż w Polsce.