Dinek napisał(a):Kurde nie pszyszlo wam do głowy ze moze rodzina pogada i spadek downy [...] i [...] boz glosze ze de..le sqamujom to nie na temat pedały [...].
![Mad :x]()
Stary, jak chcesz sobie poprzeklinać to najpierw otwórz
słownik jezyka polskiego i zobacz co te słowa znaczą bo założe się ,że połowy z nich nie rozumiesz.I przed kupnem samochodu naucz sie w którą strone przeżuca się biegi i jak skręcać kierownicą w lewo i prawo...Ehh założe się ,że to jakiś 10 latek (Styl wymowy godny tego wieku) napisał sobie ot tak a jak mu ktoś powiedział coś co go troszeczku do ziemi przywaliło to używa tych swoich 5 przekleństw których zna
![Smile :)]()
(Ale nierozumie)Wiesz ja nie mam jeszcze osiemnastki i równie dobrze mógłbym się kłócić na twoim poziomie ale poprostu nie chce mi sie aż tak bardzo zniżać.
P.S Jak już przeklinasz to staraj się ładnie komponować zdanie bo przekleństwa są głównie po to aby wzmocnić zdanie:)
Cytuje "Pedały [...]" Hmm wiesz co Fire Crow ma raczej dziewczyne więc nie możliwe
Cytuje "Downy" domyślam się ,że wzięło sie to od słowa "d...l" d...l jest to choroba i gdyby któryś z naś miał ją to byś my tutaj nie pisali
(Lekkie zastanowienie przed napisaniem jest czasami dobre)
Cytuje "[...] boz glosze ze de..le "Myślę ,że tutaj gośc poprostu nie umie pisać szybko na klawiaturce...Bo to co on tu napisał nie rozumiem
Cytuje "sqamujom" Tutaj musisz też sie nauczyć ,że słowo Q dodaje się do przekleństw kiedy pasuje "sqamujom"(Czyt.Skłamują?)A chyba chodziło ci o spamują
Czyli piszą bez sensu i powtarzają to co chwile ,co jest nieprawdą bo zwrócili uwagę na twój styl wypowiedzi....
Pozwole sobie zacytować jeżeli chcesz użyc przekleństwa do którego pasuje Q to jest to na przykład "Qrw*"(Czyt.K**rwa)
Wróć tu na forum jak troche bardziej dorośniesz bo narazie zachowujesz się jak szczeniak
Ale jeżeli chodzi o samochód to zrób jak Ci mówi Fire Crow bo kupisz sobie Honde Accord rozwalisz się nią gdzieś i co wtedy?Lepiej na początek kup sobie coś w granicach 15 tys. żeby ci go nie było tak strasznie szkoda
jak coś się stanie a jak już nabierzesz wprawy w jeżdzeniu to kupisz sobie wtedy jakąś fajną maszynke
PzdR