Van lub kombi do max 28000zł.

07 Sie 2007, 21:42

Tak jak w temacie. Jakie duże auto polecacie do tej kwoty. Możecie podawać konkretne oferty, najlepiej z woj. śląskiego, ale nie muszą być. Interesuje mnie sharan, galaxy, scenic, passat itp. Co o nich myślicie?

np. taki galaxy:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

ale po nie musiałbym chyba jechać :/

ps. autko musi być na disel.
mateusz15
Nowicjusz

Miejscowość: Zborowskie

08 Sie 2007, 17:29

Ja bym Ci zaproponował z minivanów Opla Zafirę ewentualnie Xsarę Picasso. Zadira to jeden z najabardziej niezawodnych samochód w ofercie marki Opel natomiast Picasso był swego najlepiej sprzedawanym minivanem więc tu jest ogromna szansa na samochód od I włascicela zdabanego serwisowanego regularnie itd itp. identycznie jest z Zafirą
Zbyszek
Początkujący

Miejscowość: Wałbrzych

09 Sie 2007, 00:42

Moim zdaniem lepsze Galaxy/Sharan/Alhambra (bazowo prawie identyczne) niż Zafira lub Picasso... Zafira jakaś taka mała jest, a Picasso... Nie dość że małe, to jeszcze wygląda jak rozpłaszczona bańka... Paskudne to to takie że oj...
DFireCrow

13 Sie 2007, 21:41

Picasso... Nie dość że małe, to jeszcze wygląda jak rozpłaszczona bańka... Paskudne to to takie że oj...
A to jest raczej już kwestia osobistych upodobań i gustu u mnie w rodzinie była kiedyś Xsara Picasso i nie była taka tragiczna choć i to jest JEDYNY model tego koncernu nad jakim zastanowiłbym sie czy warto kupić reszta aut Citroen raczej nie wchodzi w rachubę. Fracając skoro to ma być Van lub Kombi to może zejdziemy do kombi. Na pewno nie polecam C5 i Laguny kombi warto by rozważyć takie modele jak Mondeo Passat i te 2ewentualnie Alfe 145 Sportwagon
Zbyszek
Początkujący

Miejscowość: Wałbrzych
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...