mam takie pytanie ile mechanik moze wziąść za wymiane chłodnicy w lagunie po wypadku. chłodnica pekła na mocowaniu plastikowym od dołu samochód udeżył lekko w drzewo i tylko jedynie to w chłodnicy zostało uszkodzone. jeszcze jedno czy te uszkodzenie można pospawać??
przemek565 napisał(a): ile mechanik moze wziąść za wymiane chłodnicy w lagunie po wypadku.
To już musisz zapytać się mechanika.
przemek565 napisał(a): jeszcze jedno czy te uszkodzenie można pospawać??
Najpierw trzeba to zobaczyć, a potem dopiero cokolwiek powiedzieć. Moja propozycja jest taka, żebyś podjechał do mechanika i jemu zadał te pytania - on poogląda i wszystko ci powie.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
a jak wymontować chłodnice w lagunie jeśli pozdejmowałem juz zderzaki głowny pas mam wersje z klimo i nie wiem czy te 2 chłodnice na raz sie siaga czy oddzielnie kazdą i jak??
Ściąga się każdą oddzielnie. Nie ma to generalnie nic trudnego - jak masz wszystko pozdejmowane, to pooglądaj dokładnie od góry i od spodu i będziesz wszystko wiedział.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Jak przygotować się do zakupu używanego Volvo? Porady i wskazówki Zakup używanego Volvo, podobnie jak każdego innego samochodu, wymaga odpowiedniego przygotowania, aby uniknąć potencjalnych problemów. Jakie cechy wyróżniają używane samochody Volvo? Czy możliwe jest kupno auta ...
Jak hybrydy oszczędzają paliwo? Samochody ze spalinowo-elektrycznym napędem hybrydowym zyskują coraz większą popularność. Dzieje się tak w dużej mierze dzięki nawet o połowę mniejszemu niż w przypadku pojazdów konwencjonalnych zużyciu paliwa, a zatem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.