na Twoim miejscu szukałbym każdego z tych aut w dobrym stanie.
Fakt że prawdziwe igły kosztują więcej ale dla świętego spokoju warto przeplacić.I raczej unikaj giełd i handlarzy skup się na prywatnych ogłoszeniach i śledz ogłoszenia w gazetach:)
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Lexus IS w kolorze wojownika - debiutuje specjalna wersja sedana Lexus chętnie tworzy specjalne wersje swoich samochodów. Tym razem projektanci zabrali się za model IS i jak zwykle zainspirowali się japońską kulturą. Lexus IS I Blue ze specjalnymi wstawkami w wyjątkowym kolorze ...
Ja już mówiłem, że CIVIC pali przy mocnej nodze koło 8litrów, ale jak będziesz go trzymał koło 6 czy 7 tysięcy obrotów no to całkiem prawdopodobne, że spalanie się zwiększy. Czekamy teraz na dane BMW może ktoś ma takową.
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
A i nie pisałem co musi mieć to autko el.szyby, alufelgi, wspomaganie, plusem będzie szyberdach lub klima i myśle że szybciej chyba znajde BMW z takim wyposarzeniem w tej cenie.
Zdecydowanie accord:] po pierwsze że japończyk czyli niezawodny po drugie
fajnie wygląda a po trzecie atrakcyja cena... a na drugim miejscu bmw 318.. reszta z tych aut może dla mnie nie istnieć.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.