Witam, jestem zainteresowany zakupem auta do około 35 tysięcy zastanawiam się nad Lancia Delta 3 z 1.4 turbo 120 lub 150 km do tego chce lpg albo interesuje mnie Mondeo 4 znalazłem jedno pewne dobry stan z 2011 z motorem 1.6 120 km i lpg tyko zastanawiam się czy to nie będzie zbyt mało jak na tak duże auto, jedyne czego mi w nim brakuje to tempomat. Pozdrawiam
Siemako, tu już zależy czego od auta oczekujesz, rzeczywiście, motor 120km królem dynamiki jest, ale nie uważam też żeby było to jakoś szczególnie ospałe. Wysoka jest różnica w cenie? Zawsze można ten 1.6 zchipować na te 20-30 wiecej
Kolego ten 1.6 120 km ciężko chipowac jeżeli wgl. Ktoś się tego podejmie bo to wolnosaca benzyna auta potrzebuje 50/50 do miasta i na trasę. Zastanawiam się nad funkcjonalnością Mondeo chatback bo bagażnik ogromy tylko to bliżej mu do sedana. Onecie jeżdżę fiatem Albea u jednak ta wysokość bagażnika często jest uciążliwa.
Zegarek Nissan Nismo Watch Nissan przedstawia pierwszy zegarek typu smartwatch, umożliwiający nawiązanie połączenia pomiędzy samochodem i kierowcą. Nissan zostanie pierwszym producentem samochodów, który opracował zegarek smartwatch stworzony ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.