Witam. Czy ktoś posiada elektroniczną lub książkową instrukcję obsługi do w/w modelu samochodu ?
Ja posiadam takową tylko problem w tym, że jest po niemiecku. A znajomość tego języka ogranicza się do "Dzień dobry".
Byłbym wdzięczny jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc. Mogę zapłacić za literaturę i ew. koszty wysyłki.
Pozdrawiam Dawid.
Zwiedzanie zakładów Volkswagena dla uczniów i studentów Prawie 3 tysiące osób zwiedziło zakłady Volkswagena w Poznaniu i Wrześni w ciągu ostatnich dwóch miesięcy. – Do naszych zakładów przyjeżdżają ludzie z Poznania, Wielkopolski, ale nie tylko – ...
Wyprawa do Moab Po raz kolejny mialem zaszczyt organizowac wyprawe do Moab z firma Autotraper z Lodzi . Tym razem byl to memorial Macka Majchrzaka. Na imprezie stawily sie 32 osoby...miedzy innymi kilka "grubych" nazwisk ze swiata polskiego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.