Witam. Czy ktoś posiada elektroniczną lub książkową instrukcję obsługi do w/w modelu samochodu ?
Ja posiadam takową tylko problem w tym, że jest po niemiecku. A znajomość tego języka ogranicza się do "Dzień dobry".
Byłbym wdzięczny jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc. Mogę zapłacić za literaturę i ew. koszty wysyłki.
Pozdrawiam Dawid.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Audi e-tron GT concept - stylistyka i nadwozie Niskie, szerokie i z dużym rozstawem osi – oto proporcje klasycznego Gran Turismo. Wpisuje się w nie również Audi e-tron GT concept. Ma 4,96 m. długości, 1,96 m. szerokości i 1,38 m. wysokości. Lekka karoseria ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.