Witam wszystkich . Jestem pierwszy raz na forum i od niedawna posiadam takie auto . Może ktoś wie czemu świecą się 3 kontrolki (żółte )
tj: TC , ABS , hamulec zjazdowy
Witam
Świecą się cały czas a od czasu do czasu zaświeca się dodatkowo kontrolka ręcznego . Dodam tylko że klocki jak i szczęki hamulcowe są ok.Natomiast po włączeniu się tej czerwonej kontrolki przestaje działać prędkościomierz.Pozdrawiam
Witam ponownie
z kontrolką od ręcznego sobie poradziłem ( po rozłączeniu akumulatora zgasła i do tej pory jest ok ) a z resztą wybieram się na "wykasowanie błędów"
Nagroda "Design Trophy" dla Audi A3 i A1 Sportback W plebiscycie "Auto Trophy 2013", dwa modele marki Audi bezkonkurencyjnie pokonały rywali. Prawie 31 procent, spośród ponad 24 tysięcy biorących w nim udział czytelników niemieckiego magazynu Auto Zeitung, w ...
Witaj. Zaczął bym od zresetowania komputera ( odłącz klemy na noc) może zapamiętał jakiś stary błąd.Podobne objawy może dawać przepływomierz. Miałem tak, pęknięty lut niby wszystko gra a przy zmianie obrotów czy nierównej nawierzchni (tarka albo spore dziury) silnik głupiał, spadek mocy i błyskanie kontrolki. Podobne objawy daje sonda lambda, zużyta albo brak kontaktu. Na koniec olej, co tam wlałeś i kiedy wymieniałeś
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.