Laweta do 65tys.

18 Gru 2013, 15:01

Szanowni Panśtwo,
razem ze szwagrem postanowiliśmy założyć spółkę, będziemy sprowadzać samochody w idealnym stanie i sprzedawać je w Polsce.
Na początek zaczniemy od jednej lawety, ale po niedługim czasie gdy spółka się rozrośnie stworzymy Imperium Lawetowe.
Tutaj właśnie zwracam się do was z prośbą abyście polecili jaka laweta do 65tys. zł będzie najlepsza.
Proszę o pomoc.

Pozdrawiam
mih
To prawda że moje poglądy są oryginalne, ludzie mi tego zazdroszczą bo też by tak chcieli, ale nie potrafią, więc działa u nich zasada negacji. Nie potrafią czegoś zrozumieć więc to odrzucają.
mih
Początkujący

Auto: BMW ///MPOWER ///M3
Silnik: 1.8 90KM
Paliwo: Inne
Skrzynia biegów: Manualna
0

18 Gru 2013, 15:26

Dodam jeszcze że dobrze byłoby gdyby miała dwa uchwyty na kubki.
Wiadomo długa, powolna trasa itp. ;)
To prawda że moje poglądy są oryginalne, ludzie mi tego zazdroszczą bo też by tak chcieli, ale nie potrafią, więc działa u nich zasada negacji. Nie potrafią czegoś zrozumieć więc to odrzucają.
mih
Początkujący

0

18 Gru 2013, 15:39

Ja leciałem do Holandii Mercem z 3.0 dieslem z turbiną właściciel mówił ze ma grubo ponad milion przebiegu i jest ok. Ciągnął dwa auta. Czyli tzw "auto pomoc" + laweta doczepiana.
Kabina 5 osobowa z tyłu drugi szofer spał gdy pierwszy prowadził, ale pewnie znasz temat :)
noisy
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 21
Miejscowość: Tomaszow
Prawo jazdy: 27 02 2003
Auto: Superb
Silnik: 1.8T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
1

18 Gru 2013, 16:30

noisy napisał(a):Ja leciałem do Holandii Mercem z 3.0 dieslem z turbiną właściciel mówił ze ma grubo ponad milion przebiegu i jest ok. Ciągnął dwa auta. Czyli tzw "auto pomoc" + laweta doczepiana.
Kabina 5 osobowa z tyłu drugi szofer spał gdy pierwszy prowadził, ale pewnie znasz temat

Dopiero rozpoczynamy nasz biznes także nie znam tematu za bardzo. Dziękuję Ci za opisanie swoich doświadczeń. Dzięki takim osobom jak Ty wraca mi nadzieja w ludzi że są tacy co chcą pomóc, a nie tylko by krytykowali i obrażali innych ponieważ mają inne poglądy :ok:
Dostajesz ode mnie "kciuk w górę".
Jest ktoś jeszcze gotowy do tego by udzielić rad bądź opisać swoje doświadczenia?
Z czego co widziałem to jest tu na forum paru handlarzy.
mih
Początkujący

0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Wyciągarka w pick-upie. Gadżet czy konieczność?
    Czy pickup 4x4 jest dobrym wyborem do jazdy w terenie? W czasie, kiedy z rynku stopniowo znikają kolejne klasyczne terenówki i w sprzedaży pozostaje już niewiele modeli w rodzaju legendarnej Toyoty Land Cruiser, coraz ...