REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Przymocować go do dronaMotoAlbercik napisał(a):I przymocować go do telefonu. Dzięki temu będę wiedział gdzie dokładnie jest mój dron
Cichy77 napisał(a):Jak można zgubić drona?
Mam go i nie spełnił moich oczekiwań, ma problemy z lokalizacją itd. oczywiście decyzja należy do CiebieMotoAlbercik napisał(a):Skoro mówisz, że ten SmartWatch nie jest taki dobry
Czyli nie ma jakiegoś głośnika, poszukaj może są takie które np. uruchomisz aplikacją bez dzwonienia żeby dawały jakiś dźwięk. Podałem Ci tylko przykładowy który powinien lepiej się spisać od tego smartwatchaMotoAlbercik napisał(a):Pozostaje mi więc to, co mi poleciłeś. Tylko z tego co czytam, to on nie ma chyba funkcji dzwonienia. W sensie, że dzwonię na numer karty sim i go słychać gdzie jest.
Wiesz co jak jakiś czas temu w samochodzie testowałem sobie trzy równe nawigacje zamieszczone jedna pod drugą i nie zauważyłem żeby miały jakieś problemy z sygnałem GPS. Tu pewnie będzie podobnie. Tyle że taki dodatkowy nadajnik warto zamieścić nad dronem lub z tyłu, jak byś miał to w postaci tylko takiej płytki to można przykleić na taśmę dwustronną i powinno być ok.MotoAlbercik napisał(a):Ważne, że sygnały się nie będą zakłócać, bo głównie mi o to chodziło.