LR Freelander 2.0 TD4 2002r

09 Lis 2009, 19:26

Witam w moim Freelandku pada przepływomierz powietrza. Ktos może mi napisać jaki mam kupić, jaki numer seryjny albo od czego pasuje? Pozdrawiam
tazman81
Nowicjusz

Miejscowość: XXX

09 Lis 2009, 21:49

heeeeeh ciężki zawodnik. na 99,9% części masz numer seryjny części. kup taki sam.
psioter5

10 Lis 2009, 10:35

napisz jakie masz objawy tego "padania"
pozdr
az td4
friluś1
Zaawansowany

Miejscowość: wrocław
Auto: LR Freelander
Silnik: td4 112kM
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

13 Lis 2009, 09:29

zanim niepotrzebnie wydasz w ciul kasy pojedź sobie do dobrego sklepu z częściami, wymontuj sobie wkład z obudowy, i niech Ci koleś dopasuje. Przykładowo do klekota z silnikiem rovera oryginał boscha kosztuje 800zł a dokładnie taka sama przepływka (tylko ma inny numer) była montowana w astrze 1,7 cdti i kosztuje 300zł. Więc zanim wydasz kasę dobrze się dowiedz. Wiem że pasują oryginały z fiata i alfy romeo, może od czegoś innego też podejdzie. A btw napisz jakie masz objawy padającej przepływki.
Legion1349
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Audi "królem wyścigów długodystansowych"
    Audi zorganizowało spotkanie pięciu zespołów mających na swoim koncie zwycięstwa w wyścigach na długich dystansach. Po raz pierwszy, podczas sesji fotograficznej spotkały się zespoły, które w sezonie 2012, od ...