REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
rysiek314 napisał(a):Widzę że jest to chyba forum dla idiotów a nie dla ludzi którzy chcą komuś pomóc.,wyśmiewają się z polskiego mechanika a gdzie [...] jadą jak potrzebują pomocy do polskiego warsztatu czy do genialnych angielskich konstruktorów .
rysiek314 napisał(a):
Draak trochę mnie rozśmieszyłeś tymi serwisami pełnymi świadomych mechaników, powiem tylko tyle serwisy są dobre tylko do czyszczenia portfeli klientów a swoją drogą ciekawe od kiedy serwisy zajmują się budową samochodów.
Karson napisał(a):drogi ryśku.. wciąż nie wymieniłeś więcej niż jednej terenówki z odłączanym tyłem!
piszesz dużo, a nie przytaczasz żadnych faktów!
pokaż mi też, gdzie we frelku jest reduktor, o którym ciągle wspominasz skoro z Ciebie taki mechanik?
nic nie zrozumiałeś z postów ludzi doświadczonych w jazdach terenowych i budowie aut 4x4. szkoda, bo dowodzi to Twojej butności i typowego dla Polaka "znaniu się na wszystkim".
z definicji auto terenowe to auto postawione na ramie, przynajmniej jednym sztywnym mostem, reduktorem i możliwością sztywnego zapięcia napędu 4x4 w rozdziale 50/50 (przód/tył).
Ty w swej zapalczywości i przeświadczeniu o własnej zajebliwości pomyliłeś SUV-a z terenówką! co najgorsze, dalej brniesz w to bagno, które sam rozpętałeś.
post z informacją, że wisko jest na wale... sorry ale ja bym Ci po czymś takim nawet resoraka z Matchbox-a nie oddał do naprawy.
nie podważam Twej wiedzy mechanicznej czy blacharskiej ale jeśli chodzi o napędy to masz przed sobą jeszcze bardzo dużo nauki.