Witam. Chciałem podwyższyć dawkę paliwa. Gdzie mam szukać regulacji ? Samochód Lublin "jedynka", 1995 r., silnik 4C90, pojemność 2.4 l., Diesel bez turbiny. Pozdrawiam
"Nie ważne przy czym stoisz, ważne jak tym jeździsz"
ok, tylko gdzie ona się znajduje na pompie ? przyglądałem się pompie i zauważyłem w jej tylnej części taki dekielek na dwie albo trzy śrubki. czy to tam ?
"Nie ważne przy czym stoisz, ważne jak tym jeździsz"
Jak często kierowca powinien badać wzrok? Jak często kierowcy badają wzrok? Zwykle, gdy ubiegają się o prawo jazdy. Później, jeśli na tym etapie nie stwierdzono wady wzroku, nie mają już takiego obowiązku i mogą bagatelizować nieostrość widzenia. Kierowcy ...
Renault Master najlepszy w swojej klasie - raport DEKRA 2017 W tym roku Raport Samochodów Używanych DEKRA 2017 oceną objął łącznie 500 modeli samochodów. Renault Master drugi rok z rzędu zwyciężyło w klasie samochodów dostawczych. Stowarzyszenie rzeczoznawców ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.