Witam.
Mam zamiar kupić nowe auto. Moje wymagania:
-auto musi być nowe
-do 50k zł
-5 dr hatchback
-dosyć żwawy silnik
-manualna skrzynia
-w miarę "znośne" wyposażenie tzn. klima man., lakier met., CD/MP3
-auto nie powinno być "damskie", o co wśród aut małych coraz trudniej... :/
Auto będzie przeze mnie używane przez dobre kilka lat, więc powinno być w miarę bezawaryjne.
Leon nie mieści się w kwocie, a bravo za tą cenę to "golas". Prędzej nowa fiesta. Myślałem też nad nową ibizą lub coltem. Co o nich myślicie? Może polecacie coś innego?
jeżeli ci sie podoba ibiza to czemu nie, warto iśc na jazdy testowe i sprawdzić które auto odpowiada ci najbardziej bo jednemu będzie odpowiadać jedno a drugiemu całkiem co innego
Kompaktowe crossovery - większa popularność i ciekawy styl Kompaktowe crossovery niezmiennie zyskują coraz większą popularność. Rynek tych aut – zgodnie z danymi JATO Dynamics – zwiększa się o około jedną czwartą rocznie. Dzisiaj takie modele wybierane są nie tylko przez ...
Honda Clarity - najlepszy zasięg bez silnika spalinowego Według oficjalnych pomiarów dokonanych przez Agencję Ochrony Środowiska (EPA) w USA, Honda Clarity Fuel Cell oferuje zasięg 589 kilometrów oraz zużycie paliwa wodorowego na poziomie 28.9 km/l, co w przeliczeniu ...
Swift dlatego właśnie odpada Grande kojrzą mi się z eLkami Myślałem też o ceed'zie. Jednak w tej cenie, żeby kupić kie z dobrym wyposażeniem musiałbym czekać na wyprzedaże, a to mi się nie uśmiecha
ralf1990 Na full opcję zabraknie, poza tym jakoś bardziej przemawia do mnie cee'd. Także ze względu na gwarancję.
Na nową astrę nie starczy kasy, ale myślałem o czymś innym - kiedy nowa wejdzie do sprzedaży pewnie stare stanieją... Co o tym sądzicie?
Mam jeszcze pytania dot. nowej fiesty... Ma ktoś? Co o niej sądzicie? Jaką wersję polecacie za tą cenę? Jaki jest termin oczekiwania na samochód?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.