Jak masz 8000 to na forum E30 jest ciekawe ogłoszenie, wklejam:
Sprzedam pomarańczową strzałę .
Seryjnie : e30 320i 2d 1988 BEZWYPADKOWA 101%
Wyposażona seryjnie we wspomaganie kierownicy
Nadwozie ok 210.000km przebiegu ORI.
Blacharka :
Odnowiona od A do Z w 2012r.
Wszelkie naloty rdzy usunięte siłą piasku, ubytki w podłodze (kwadraty) wykonane na nowo, wyspawane, zabezpieczone.
Nadwozie polakierowane na nowo w kolor pomarańczowy, z bliżej nie okreslonej palety
Stan nadwozia oceniam na BARDZO DOBRY Z DUŻYM +.
Silnik obecnie : m50b25 w stanie idealnym + jako niespodzianka dla przyszłego właściciela do podłączenia 2 letnia instalacja gazowa stag300 . Silnik nie wymaga wkładu finansowego, moc wskazuje ponad serię
![Uśmiechnięty :)]()
Zawieszenie :
Wszystkie końcówki, sworznie, poduszki poduszeczki łączniki , łożyska - zakładane w 2013r, na zestawie auto zrobiło nie wiecej jak 1000km
Przód sprężyny Koni -75 + TAT Gruba laga (2013)
Tył FK + TaT (2013)
Napęd - dyferencjał 3,38 , nowa podpora wału, łączniki gumowe - elastyczne.
Felgi - 14 cali + zimówki
Wnętrze - Sportsitze w niebieskiej ekoskórze , nie porwane nie złachane etc.
Auto w dośc nietypowym kolorze, ale w idealnym stanie technicznym no i + ten gaz oczywiście , za darmo jazda jak ktos sobie podłączy, gdyż ja nie jestem zwolennikiem LPG, ale jak już był to wrzuciłem
Pieniądze z auta zostaną przeznaczone na szczytny cel, czyli modzenie srebrnej
Cena bezdyskusyjna , 8500zł. Nie przyjmuję propozycji typu 8400 i pijemy flachę gdyż NIE SPOŻYWAM ALKOHOLU
504413297
Auto warte swojej ceny, dużo cześci NOWYCH, wiec posłuży jeszcze dłużej.
PS. mogę sprzedac na kołach RH ZW 1, 10,75J i 9,5J , ale wiadomo - cena rośnie
PS2 - auto może byc przygotowane w dowolnej konfiguracji dla kupującego "na życzenie" , typu : Inny silnik, (do wyboru m10, m40, m20, m50, m52, m54, s50, s52, s54, m60 etc ) zawieszenie 5x120 , klatka, rollbar , a nawet na dzień dobry umalowane na inny kolor
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,