REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mike1735 napisał(a):chce zmienić auto na wygodniejsze
mike1735 napisał(a):Wady a4 przemilczę
neerg napisał(a):Ładnie poproszę o te wady, lepiej żebym się dowiedział teraz niż później
a np tutaj:Lovato34 napisał(a): ja tylko zapytam kolegi mike1735, który jest taki doskonały w każdym względzie, w którym miejscu (najlepiej zacytować) autor napisał że ..
mike1735 napisał(a):
chce zmienić auto na wygodniejsze
jeżdżę Skodą Octavią II 1.9 TDI i mam dosyć .
Diesel długo się nagrzewa, klekocze jak ch...a, na niskich obrotach auto całe drga jakby miało się rozkręcić i do tego dwumas
959 napisał(a):Najbardziej przykre na tym forum jest to, ze polecicie nawet najbardziej skundlona i awaryjna benzyne zamiast przyzwoitego diesla.
noisy napisał(a):Jeszcze jedna kwestia kolego 959. Prosze napisz jakich silników i aut mamy nie polecać moze tak bezie prościej?
959 napisał(a):Panie mike1735, gdzie napisalem nieprawde odnosnie silnika 2.0T GM?
człowieku ty masz jakiś problem ze sobą skąd masz info, że 2.0t Saabajest awaryjnym niczym nie wartym złomem? Podaj mi dobry wg ciebie silnik benzynowy w tej pojemności równiez z turbiną, który jest wg ciebie bezawaryjny, tani, dynamiczny, mało palący... 2.0 TSI. A nie, czekaj, to zupełne przeciwieństwo.959 napisał(a):Panie mike1735, gdzie napisalem nieprawde odnosnie silnika 2.0T GM?Kosztowny w eksploatacji wynalazek i potwierdzi to kazdy kto mial taki silnik. Poza tym vectra c sama w sobie jest autem humorzastym.
Nie ma takiego silnika.mike1735 napisał(a):Podaj mi dobry wg ciebie silnik benzynowy w tej pojemności równiez z turbiną, który jest wg ciebie bezawaryjny, tani, dynamiczny, mało palący... 2.0 TSI. A nie, czekaj, to zupełne przeciwieństwo.
Znajomy miał ten silnik w Vectrze, do tego sprzężony z markowym LPG. Przejeździł kilka lat bez żadnej awarii, musiał jedynie zregenerować turbo, no ale jak wszyscy wiemy(pardon, są wyjątki) to element eksploatacyjny
jeśli twój mechanik ukończył jedynie podstawówkę lub jest z wykształcenia mleczarzem to nie dziwota, że nie umie naprawić normalnego auta heloł, przecież to Vectra959 napisał(a):nie ma gdzie naprawiac
959 napisał(a):Znajomy mial taki silnik w signumie bez lpg i w pol roku auto swoimi awariami pochlonelo ponad 5tysiecy, czemu to dowodzi?