REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mike1735 napisał(a):chce zmienić auto na wygodniejsze
mike1735 napisał(a):Wady a4 przemilczę
neerg napisał(a):Ładnie poproszę o te wady, lepiej żebym się dowiedział teraz niż później
a np tutaj:Lovato34 napisał(a): ja tylko zapytam kolegi mike1735, który jest taki doskonały w każdym względzie, w którym miejscu (najlepiej zacytować) autor napisał że ..
mike1735 napisał(a):
chce zmienić auto na wygodniejsze
jeżdżę Skodą Octavią II 1.9 TDI i mam dosyć.
Diesel długo się nagrzewa, klekocze jak ch...a, na niskich obrotach auto całe drga jakby miało się rozkręcić i do tego dwumas
959 napisał(a):Najbardziej przykre na tym forum jest to, ze polecicie nawet najbardziej skundlona i awaryjna benzyne zamiast przyzwoitego diesla.
noisy napisał(a):Jeszcze jedna kwestia kolego 959. Prosze napisz jakich silników i aut mamy nie polecać moze tak bezie prościej?
959 napisał(a):Panie mike1735, gdzie napisalem nieprawde odnosnie silnika 2.0T GM?
człowieku ty masz jakiś problem ze sobą959 napisał(a):Panie mike1735, gdzie napisalem nieprawde odnosnie silnika 2.0T GM?Kosztowny w eksploatacji wynalazek i potwierdzi to kazdy kto mial taki silnik. Poza tym vectra c sama w sobie jest autem humorzastym.
Nie ma takiego silnika.mike1735 napisał(a):Podaj mi dobry wg ciebie silnik benzynowy w tej pojemności równiez z turbiną, który jest wg ciebie bezawaryjny, tani, dynamiczny, mało palący... 2.0 TSI. A nie, czekaj, to zupełne przeciwieństwo.
Znajomy miał ten silnik w Vectrze, do tego sprzężony z markowym LPG. Przejeździł kilka lat bez żadnej awarii, musiał jedynie zregenerować turbo, no ale jak wszyscy wiemy(pardon, są wyjątki) to element eksploatacyjny
jeśli twój mechanik ukończył jedynie podstawówkę lub jest z wykształcenia mleczarzem to nie dziwota, że nie umie naprawić normalnego auta959 napisał(a):nie ma gdzie naprawiac
959 napisał(a):Znajomy mial taki silnik w signumie bez lpg i w pol roku auto swoimi awariami pochlonelo ponad 5tysiecy, czemu to dowodzi?