REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
łysy30 napisał(a):Owszem, to oszczędne V8, ale cudów nie ma - czterocylindrowy silnik Hondy 2.4 w Accordzie VII spala w mieście 13 litrów, co jest rewelacyjnym wynikiem jak na 190KM (a tu mamy cięższe auto, 4 dodatkowe cylindy i prawie 100KM więcej).
959 napisał(a):Tak moj drogi kolego tyle rocznie zostaje w kieszeni, gdy roznica spalania wynosi 8litrow i robisz 20kkm.
959 napisał(a):ja do gazu nic nie mam, ale w swoim samochodzie bym go nie zamontowal i tyle
959 napisał(a):Tylko prosze nie pisz, ze powinien kupic lexusa, bo to sie w ogole nie psuje. Kazdy stary samochod sie psuje, a im wiekszy wynalazek tym drozszy serwis.
959 napisał(a):Do tego pelno jakichs elektronicznych drobiazgow, olej w skrzyni, silniku, filtry, kable, swiece.
959 napisał(a):a gdzie zawieszenie? Im wiekszy silnik tym drozsze czesci.
959 napisał(a):Tylko prosze nie pisz, ze powinien kupic lexusa, bo to sie w ogole nie psuje. Kazdy stary samochod sie psuje, a im wiekszy wynalazek tym drozszy serwis.
dzida napisał(a):W Kraśniku raczej nie będę ale jakbyś się jakimś cudem pojawił w Lublinie na motosession to byłoby fajnie zerknąć na GSa
no i mam nadzieję że ktoś ją wrzucił na forumszybki napisał(a):Jeżeli termin mi podejdzie to wpadnę i zrobimy foto relację
szybki napisał(a):No to Panowie jak coś to Finlandia 0,5 będzie ok...![]()
szybki napisał(a):A kiedy będzie???
Jeżeli termin mi podejdzie to wpadnę i zrobimy foto relację
neerg napisał(a):Tylko jak wczesniej wspominalem, boje się tego, że okaże się, że z częściami nie jest różowo albo są droższe od konkurencji.