Marea za 9000 td 1999r warto?

24 Mar 2008, 19:54

[link do aukcja.onet.pl wygasł] byłem dzis ogladac tą furke wrażenia: nie był picowany do drobnych poprawek lakierniczych , w srodku nie wysprzatany , plastiki troche odłażą, to bym zaakceptował. Silnik: 185 tyś i na tyle mi to wygląda ,nie odpalił za pierwszym razem!!!ale to chyba problem z kluczykami odpalałem zapasowym a ma immobilajzer i chyba coś tam z tym jest pokićkane bo jak zmieniłem na oryginalny to odpalił no ale juz wczesniej kręciłem więc nie wiem musze jeszcze raz pojechać i zobaczyć na zimnym silniku tym oryginalnym, pod maska problem wyciek oleju spod klawiatury...nie wiem czy to jest duży problem ??czy da sie tanio naprawić?no i mam pytanko ile bym taka fura pojezdził przy obecnym przebiegu bez remontów? dodam że z tego co sie dowiedziałem jest to ten starszy td nastepne to juz jtd. w auto swiecie czytałem że to niezłe silniki. gosc powiedział mi 9300zł ale czuje ze do 9tys obniży . dla porównania mam na oku jeszcze forda mondeo z 98r za podobna cene ale z 230 tys przebiegu na którego namawia mnie mój znajomy właściciel komisu w którym stoi wiec w konia mnie nie robi ale ten przebieg mnie przeraża...Co Wy na to .....??? http://www.cadi.autos24.pl/?page=more_i ... &pagenum=1 to jest ten ford.....
damianczypek
Nowicjusz

Miejscowość: tychy

24 Mar 2008, 20:57

jak juz napisałem te przebiegi mnie przerażają....ale fotki mozesz podesłac a skąd jestes?
damianczypek
Nowicjusz

24 Mar 2008, 20:58

No samochód fajny tyle że mam propozycje widzę że szukasz samochodu niedaleko mnie jeśli wezmę ta Vectrę to mam do sprzedania identycznego fiata w identycznym kolorze z roku 2002 za 13000zl zarejestrowanego w lepszej wersji tylko przebieg 230 tys.
astro007
Aktywny

24 Mar 2008, 23:29

A jak ta Marea z zawieszeniem? Nic nie puka, nic nie stuka? Na Fiata 185 tys. km to jednak sporo.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

24 Mar 2008, 23:45

damianczypek napisał(a):jak juz napisałem te przebiegi mnie przerażają....ale fotki mozesz podesłac a skąd jestes?

Wolałbyś 100 000km ale cofany? Bo z przebiegiem 50tys. km takiego auta nie kupisz w tej cenie.
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

25 Mar 2008, 02:29

co do zawieszenia to wydaje sie oki nic nie stuka w razie czego to chyba czesci niedrogie natomiast co do tego że wolałbym 100tyś ale cofane to masz racje wiem o co chodzi te 185 to na ten wiek i diesla realny przebieg...
damianczypek
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

7-miejscowy SUV klasy premium - przegląd modeli
    Do przewiezienia większej liczby osób nie zawsze potrzebny jest minivan. Wystarczy praktyczny SUV z dodatkowym rzędem siedzeń. Modele klasy premium bardzo często oferują taką opcję, co w połączeniu z luksusowym wyposażeniem ...

25 Mar 2008, 12:10

dobra rada ode mnie (właściciela tego modelu ) weź i jedź oglądnąć go z dobrym mechanikiem który dobrze zna sie na blacharce i lakiernictwie i musisz mieć 100% pewności że bezwypadkowy inaczej nie bierz.
astro007
Aktywny

25 Mar 2008, 19:15

szczerze za 9 tyś wybrałbym coś innego ... fiat nie dziekuję :D
greyt
Początkujący

26 Mar 2008, 06:49

np co ? dysponuje kwotą do 15 tyś góra i potrzebuje auta dużego i ekonomicznego: diesla lub na gaz dużego tzn. bagażnika dużego i koniecznie 4 drzwiowego czekam na propozycje......
damianczypek
Nowicjusz