[link do aukcja.onet.pl wygasł] byłem dzis ogladac tą furke wrażenia: nie był picowany do drobnych poprawek lakierniczych , w srodku nie wysprzatany , plastiki troche odłażą, to bym zaakceptował. Silnik: 185 tyś i na tyle mi to wygląda ,nie odpalił za pierwszym razem!!!ale to chyba problem z kluczykami odpalałem zapasowym a ma immobilajzer i chyba coś tam z tym jest pokićkane bo jak zmieniłem na oryginalny to odpalił no ale juz wczesniej kręciłem więc nie wiem musze jeszcze raz pojechać i zobaczyć na zimnym silniku tym oryginalnym, pod maska problem wyciek oleju spod klawiatury...nie wiem czy to jest duży problem ??czy da sie tanio naprawić?no i mam pytanko ile bym taka fura pojezdził przy obecnym przebiegu bez remontów? dodam że z tego co sie dowiedziałem jest to ten starszy td nastepne to juz jtd. w auto swiecie czytałem że to niezłe silniki. gosc powiedział mi 9300zł ale czuje ze do 9tys obniży . dla porównania mam na oku jeszcze forda mondeo z 98r za podobna cene ale z 230 tys przebiegu na którego namawia mnie mój znajomy właściciel komisu w którym stoi wiec w konia mnie nie robi ale ten przebieg mnie przeraża...Co Wy na to .....???
http://www.cadi.autos24.pl/?page=more_i ... &pagenum=1 to jest ten ford.....