Hej, wiecie który bezpiecznik odpowiada za tylny panel w SII ? Jest martwy i nic nie pokazuje. Na początek chce sprawdzic bezpiecznik zamiast wymieniac od razu cały panel..
Zapalniczka działa poprawnie, podgrzewania tylnej kanapy również. Przy konsoli nic nie robiłem. Nie zwróciłem uwagi na ten wyświetlacz podczas kupowania niestety. Sprzedający mówił że wyświetlacz działał ale w dziwny sposób "przestał".
Pewnie nie działał już jak kupowałeś. Podświetlenie przycisków działa?
Będziesz musiał dostać się do tego wyświetacza nie wiem jak przy przednim ale przy tylnym masz cztery liny i dwa są od podświetlenią, a dwa od CAN. Popatrzeć musisz na styki w kostce czy dobrze przylegają. Jak nic nie pomoże zawsze możesz rozebrać wyświetlacz i zobaczyć czy da się tam sprawdzić podświetlenie.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Silniki VEA z przełomową technologią wtrysku paliwa: Volvo VEA (Volvo Engine Architecture) to nowa rodzina silników czterocylindrowych, która pojawi się w ofercie Volvo pod koniec 2013 roku. Obejmie ona zarówno jednostki benzynowe, jak i Diesle. W jednostkach ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.