Wiem że trochę już dawno był temat ale wiosna idzie i pomyślałem że może bym z tym przetarciem lakieru coś zrobił. Czy dało by radę tu coś zrobić na zasadzie zaprawki ? położyć na to bazę, później polecieć klarem i podszlifowac ?
Ok. Ja bym to zrobił tak : 1. Odtłuszczamy 2. Nakładam bazę i czekam aż wyschnie około godziny, ewentualnie drugą warstwę jeśli trzeba 3. Nakładam klar i czekam 24h 4. Szlifuje klockiem i papierem 1500, potem 2500 5. Szlifuje pasta lekkoscierna i ściereczka z mikrofibry do uzyskania w miarę dobrego efektu Dajcie znać czy dobrze napisałem bo nie chce tego gorzej spartolic
Niebezpieczne zderzenia boczne pojazdów Zderzenie się pojazdów w ruchu stanowiło ponad 55% wszystkich wypadków drogowych w Polsce w 2021 roku. Z tego najwięcej było zderzeń bocznych (7371), w których zginęło też najwięcej osób (443 osoby) ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.