Witam serdecznie forumowiczów, przedstawiam wam moje auto które kupiłam dzięki temu forum chociaż długo to trwało i petento nawet mnie zbeszcił za to ale cóż dzięki Barol tak po krótce trochę o aucie, model Mazda 323c, rocznik 1995, pojemność silnika 1.5, nadwozie coupe, od momentu zakupu silnik dostał nowy olej wraz ze wszystkimi filtrami, skrzynia biegów mimo wszystko też dostała nowy olej, niedługo silnik dostanie nowe świece zapłonowe, zostaną wyregulowane luzy na zaworach, o dziwo auto nie jest przeżarte przez korozję, bez problemu auto na podnośniku było, także progi są okej, pianki w środku nie ma w nich skrzynia biegów suchutka, simeringi ok, oby jak najmniej była awaryjna jak obiecałam wstawiłam zdjęcia
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Renault 5 GTL Renault 5 GTL wyróżnia się bocznymi listwami z tworzywa, stanowiącymi przedłużenie zderzaków, stylowymi kołami i światłami cofania. W 1978 roku pojawiły się uchylne tylne szyby, jak w wersji 5 TS. Renault 5 ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.