Mazda 323c by Malina

28 Wrz 2016, 13:18

Mazda 323c by Malina Mazda 323c by Malina Mazda 323c by Malina Witam serdecznie forumowiczów, przedstawiam wam moje auto które kupiłam dzięki temu forum chociaż długo to trwało i petento nawet mnie zbeszcił za to ale cóż ;) :) dzięki Barol :) tak po krótce trochę o aucie, model Mazda 323c, rocznik 1995, pojemność silnika 1.5, nadwozie coupe, od momentu zakupu silnik dostał nowy olej wraz ze wszystkimi filtrami, skrzynia biegów mimo wszystko też dostała nowy olej, niedługo silnik dostanie nowe świece zapłonowe, zostaną wyregulowane luzy na zaworach, o dziwo auto nie jest przeżarte przez korozję, bez problemu auto na podnośniku było, także progi są okej, pianki w środku nie ma w nich :) skrzynia biegów suchutka, simeringi ok, oby jak najmniej była awaryjna :) jak obiecałam wstawiłam zdjęcia :)
malina1200
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 15 05 2016
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Mazda 323 c
Silnik: 1.5
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

02 Lis 2017, 20:13

Mazda mazda [wulgaryzm] nie jazda :D
StachuJones
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 1917
Przebieg/rok: 50tys. km
Auto: Fiat
Silnik: 650ccm 24KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1990
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renault 5 GTL
    Renault 5 GTL wyróżnia się bocznymi listwami z tworzywa, stanowiącymi przedłużenie zderzaków, stylowymi kołami i światłami cofania. W 1978 roku pojawiły się uchylne tylne szyby, jak w wersji 5 TS. Renault 5 ...