959 napisał(a):Specjalnie poswiecilem dwie minuty i prosze, a to tylka jedna strona i mazda...
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... ywjEN.html
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... ypl2x.html
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... ylolR.html
Wbrew pozorom to potrafisz dłubać w necie ale tylko jak chcesz udowodnić max głupie teorie ... i co ciekawe jak rozmawialiśmy o łańcuchach rozrządu m113 to wiedza była Ci obca (ta internetowa) ale jak wyszukać aukcyjnego Lexa od handlarza kupionego przez handlarz jak się okazało z rozładowanym aku to potrafiłeś znaleźć tylko interpretacja poszła na mierny +.
I tak sobie pomyślałem może chcesz linki z tego samego forum
Odszukam Ci Pana który po wieloletniej przygodzie z LSami zdecydował się zamienić na MB S w221... a może chcesz jeszcze jednego Pana jak miał też w221 tylko że ten jest mechanikiem od dziwnych i drogich aut... więc jego wypowiedzi też są interesujące.
Tu dla odmiany chciałeś być taki hoop siup do przodu i wyłuskałeś 3auta... z czego każde z nich znowu ma dziwna historię która Cię nie interesuje...
A więc miły Panie np: MPSem tym z linka interesował się mój kolega któremu pomagam wybrać auto i samochód jest ok. ale silnik został poddany jedynie kilkukrotnemu spalaniu stukowemu po tym jak następny raz został zatankowany nie takim paliwem jak producent przewidywał no i na stacji której nazwa nic nam nie powie
zresztą to dopiero wyszło podczas kolejnej rozmowy jak coś przerywało a się dalej jechało
Tak więc jak masz wątpliwości to weź swojego cdi jedź i kup ruskiej ropy i zatankuj jak rozwalisz silnik to też będziesz mówił ze jesteś sprytny
Więc postaraj się lepiej i jak coś wklejasz to przeprowadź interpretacje jak nie potrafisz tego zrobić poproś to Ci ktoś pomoże.
p.s.
Tym aku do hybrydy RXa to wiesz... nie ma co się podniecać bo w aso po zniżkach kosztuje około 13k i starcza hmmm... nie wiadomo na ile bo średnio się psują ju noł
Więc może jak jesteś taki skrupulatny to przypomnij sobie że rozmowa o aku do hybrydy była przy Twoim oznajmianiu jak to taniej wyjdzie ML od RX 400h po czym ja pojechałem z ViNem kolegi od 400h (notabene już dokształcony na własnej kieszeni taniości tdi
) i sprawdziłem. Okazało się że przy mini serwisie Lex w/g cen z ASO wychodził taniej niż ML przy syfach z allegro... więc proszę Cię przestań ciągle stwierdzać coś w systemie 0/1 czyli jak racja to tylko moja bo to wychodzi tak samo jak z twoimi linkami z całego netu...