Mazda 626 Combi rocznik 1992 Samochód się dusi.

27 Lis 2010, 14:49

Witam mam bardzo duży problem polega on na tym że mój samochód dusi się. Było to tak że nalałem paliwa do zbiornika przez bańkę normalnie jeździł do 10 min ... Potem dusił się gasł ale jakoś dojechałem do domu. Na 2 dzień znowu go odpaliłem pochodził ok. 10 min a po 10 minutach dodawałem lekko gazu to mulił mi bardzo nie wiem czego to jest przyczyną może w bańce było coś .. Ta bańka była od mojego kumpla i mówił że była po farbie .. Może zapchały się wstryski? tam nie ma gaźnika ;) Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedź Silnik ma 2.0
damian1344
Nowicjusz

Miejscowość: zachodniopomorskie
  • 28 Lis 2010, 21:50

zobacz wydech katalizator jak jest odkręć i przy gazuj i zobacz wtedy czy nie muł
    ochroniarz02
    Początkujący

Miejscowość: Biała Podlaska
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
      Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
      Lexus LX - potężny, luksusowy samochód terenowy
      To największy i najbardziej luksusowy model w gamie SUV-ów Lexusa, którego długość to 5065 mm, a szerokości wynosi 1980 mm. Wielki jest również bagażnik auta, który pomieści 701/1276 l. Pod maską ...