MB A Klasa w168 nakładka na wydech

04 Kwi 2010, 22:25

cześć mam problem i brak pomysłu otóż zapragnąłem założyć do swojego autka nakładkę na tłumik problem w tym że jest on zagięty jak na fotce może ktoś ma jakiś pomysł albo zna jakiś adres gdzie znajdę nakładki do podgiętych tłumików. dodam że w grę nie wchodzi spawanie gdyż nie mam spawarki ani umiejętności oraz nie chcę robić sobie zbyt dużych kosztów jeśli chodzi o wymianę tłumika na jakiś normalny

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

lukaszm
Nowicjusz

Miejscowość: Z krainy...

04 Kwi 2010, 22:50

a po co chcesz sobie pogarszać wylot spalin?? :shock:
nakładki to takie bzdety, które ani nie wyglądają ani nie działają w pozytywny sposób

:mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

04 Kwi 2010, 22:57

chciałem żeby fajnie wyglądało
lukaszm
Nowicjusz

Miejscowość: Z krainy...

04 Kwi 2010, 23:04

to nie będzie za dobrze wyglądać, musiał być ciąć zderzaj z tyłu o ile dobrze pamiętam :???: (żeby wydech szedł prosto)
a jak dasz nakładkę w kształcie S to będzie się syfonek robił i nagle ci spalanie skoczy :mrgreen: a nakładkę urwiesz na 1 lepszej dziurze i oby tylko ją a nie cały tłumik
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

06 Kwi 2010, 07:28

Fajnie to wygląda sportowy wydech a nie nakładka, kórą po miesiącu rdza zeżre...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dwa egzemplarze Audi R18 e-tron quattro na FIA WEC, Bahrajn
    Od następnej rundy FIA WEC w Bahrajnie w wyścigach wezmą udział dwa egzemplarze Audi R18 e-tron quattro. Będzie to pierwszy start prototypowego pojazdu marki Audi na piaskach pustyni. Jazda nocą i wysokie temperatury to ogromne ...
    Dobór oleju do samochodu - zanim napiszesz, przeczytaj
    Ostatnimi czasy nasi forumowicze mają problem z doborem oleju do silników w swoich samochodach, zatem słów kilka na ten temat - do silnika samochodu należy lać olej taki, jaki zaleca producent samochodu. Dotyczy ...