co znaczy pozwolic sobie?
jako cc mozna nim jezdzic caly rok ma ekonomiczny silnik i ceny sa podobne wiec mysle ze moge sobie pozwolic?
Znaczy to że ja mając dzieciaki nie kupie sobie auta 3 drzwiowego bo dużo jeżdżąć wole sobie je wygodnie wsadzić do fotelika przez tylne drzwi. Potrzebuję dużego bagażnika itd.
Jeśli bym nie miał dzieciaków i nie potrzebował dużego bagażnika to by znaczyło że ze swojego punktu widzenia moge sobie pozwolić na taka Megankę.
Co do Seata to w tym tygodniu kolega był w serwisie Forda i miałem do niego sprawę więc też tam podjechałem. Obejrzeliśmy sobie Fordy i poszliśmy obok do salonu Seata. To co zobaczyliśmy w środku tych samochodów to DRAMAT. Obejrzeliśmy Leona, Altee XL i Ibizę. Kanciaste strasznie, ale to jeszcze nic. W tych autach co widzieliśmy wszystko jest strasznie plastikowe. Leon z zewnątrz mi sie podoba ale wśrodku jest straszny. Nawet nie ma co porównywać do Forda, szczególnie tych nowych np Grnd c-max. Dodam tyle że kolega uwielbia samochody koncernu VW ale Seat go przeraził plastikowym wnętrzem, a wydawało nam sie że to Focusy sa plastikowe.