Mercedes CLS C219

16 Kwi 2016, 16:20

Kusi mnie bardzo ten samochód :-) rocznik około 2008, zastanawiałem się jeszcze nad A6C6, Volvo s80, lexusem is 250... ale cls chyba najbardziej mi odpowiada silnik 320 cdi.

Moglibyście napisać na co zwrócić uwagę przy poszukiwaniach tego samochodu i podzielić się opiniami o samochodzie :-)

Pozdrawiam,
emilosz
Nowicjusz

Auto: Bravo 2
Silnik: 1.9 150KM

16 Kwi 2016, 19:56

Musi być kaszlak? Dużo km rocznie robisz? Jak będziesz eksploatowł? Jezdzilem benzyną 350 cgi i 55amg. 5cio drzwiowe coupe. Limuzyna.
edie
Początkujący

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 12 04 2012
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: BMW e36
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Kabriolet
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

16 Kwi 2016, 20:41

Przebiegów dużych nie robie, ale raczej nie jezdze w warunkach miejskich i zwykle przejazdy 60 km - drogi krajowe.

Jakie wrażenia z jazdy ?
emilosz
Nowicjusz

Auto: Bravo 2
Silnik: 1.9 150KM

17 Kwi 2016, 08:42

Komfortowe auto. Limuzyna. Nie ma ich wiele na drogach. Co prawda nie maja napedu na cztery łapki ale sam tyl jest jak dla mnie super. Są opcje z pneumatycznym zawieszeniem. Jednak trzeba trafić aby nie było wykończone bo naprawy dość drogie. Skrzynia 7gtronic tez nie należy do perfekcyjnych ale zla nie jest. Trzeba pilnować serwisów. Samo w sobie auto jak dla mnie bomba. Nie mogę zbyt wiele powiedziec bo jeździłem tylko przy oględzinach przed zakupem. Nie mniej jednak jak dla mnie świetne.
edie
Początkujący

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 12 04 2012
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: BMW e36
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Kabriolet
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Fiat Tipo 5D i Station Wagon - dwie nowe wersje
    Fiat Tipo jest nowoczesnym samochodem kompaktowym. Wyrazisty charakter, prostota, funkcjonalność w połączeniu z bezkonkurencyjną ofertą cenową, to cechy, dzięki którym model został uhonorowany tytułem "Autobest" w ...
    Ostre zakręty, zakosy i serpentyny pod kontrolą
    Sezon wycieczek na wędrówki górskie trwa. Wielu turystów pokonuje autem setki kilometrów, aby dojechać do celu. Droga często jest bardzo wymagająca, głównie ze względu na liczne ostre zakręty, ...