21 Lip 2017, 22:47
Wrzucam auta do oceny.Skupiamy się tylko na 4 modelach aut:Hyundai ix35 2.0,Civic IX 1.8,Avensis III 1.8,Accord VIII 2.0.W takiej kolejności tacie podobają się auta.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] -Udało mi się jeszcze dzisiaj zadzwonić do gościa.Auto po gradobiciu.Są papiery na naprawe i napisane jaka szkoda.Naprawiane było w ASO Hyundai'a na Woli.Nie dopytałem tylko jaka naprawa czy wymiana czy malowanie,ale elementy które uległy uszkodzeniu to dach i maska.Serwisowany również tam.Sprzedający mieszka obok Radomia więc trochę mnie to odstrasza,bo może ma znajomych w ASO i po prostu naprawili i teraz sprzedają.Nie jest on właścicielem auta.Mówił że prawnie właściciel jest jeden a on tak jakby auto dzierżawił,ale mówił że ciężko to wytłumaczyć.Pytałem czy jest dealerem.Odpowiedział że to za dużo powiedziane i prowadzi mały komis.Dało mi to do myślenia.Tacie bardzo spodobał się ten samochód.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] -Również Radom.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] -Z Avensisów tylko ten się tacie spodobał,bo pełna elektryka szyb reszta tylko na przód była więc odpada.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] -Radom
Województwa do jakich jesteśmy w stanie pojechać po auto:Mazowieckie,Lubelskie,Warmińsko-Mazurskie.Jesteśmy z Podlaskiego,ale tutaj nic nie ma ciekawego.Dziękuję i pozdrawiam.