Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
wystarczy poszukać randomowego ogłoszenia sprzedaży tego auta, aby się przekonać, że nie [link do oferty na Allegro wygasł]Igorr napisał(a):Co do A klasy w AMG jak tam jest z miejscem w samochodzie?
wszystko zależy od pokonywanych przebiegów i czasu, w którym tata zamierza użytkować auto, ale śmiem wątpić.Igorr napisał(a):Na pewno będzie zakładane lpg więc nie wiem czy warto jak lpg 6000zł
Skoda będzie najtańsza przy najlepszym wyposażeniuIgorr napisał(a):Jeżeli chodzi o auta nowe to jak Waszym zdaniem wyglądać będzie najlepiej cena do wyposażenia jeżeli chodzi o koncern VAGA,bo jest jeszcze Seat i Skoda?
Igorr napisał(a):Myślę że pojadę obejrzeć.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... xtor=SEC-8
maxatos napisał(a):Mając do wydania 60tyś. ojciec chce oszczędzać na paliwie? Ja brałbym Merca CGI, raz że żwawszy silnik z lepszym przyspieszeniem od kompressora, a dwa spali mniej niż Kompressor (oczywiście nieprzerobiony na gaz).
Baza z danymi technicznymi samochodów marki MERCEDES. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne MERCEDES