Na pocieszenie powiem ci Zygmuncie,że masz najlepszy silnik jaki został wykorzystany w tym modelu(relacja mocy do spalania),najniższe koszty utrzymania!
![Shocked :shock:]()
Tak ,tak
![Exclamation :!:]()
Diesle w W140 mniej palą ale są droższe w utrzymaniu a pękające głowice nie są rzadkością.Twój silnik jest po prostu niezły!Diesle Common Rail w W220 nawet szkoda myslec ile kosztują awarie systemów wtryskowych
![Wink :wink:]()
Pytasz o instalację gazową?!Tutaj Migaz udzieli ci odpowiedzi ,ten silnik to V8,myślę że nie obejdzie się bez wydania ok.7000 zł ale jeśli jeżdzisz dużo warto ,przy wyrafinowanej instalce gazowej nie będzie ci samochód palił dużo więcej gazu jak benzyny.Czytałem że są instalacje wtrysku gazu w stanie ciekłym z powrotem nadmiaru gazu do zbiornika ,samochod pali prawie tyle samo gazu jak benzyny,to nie jest żle!Jeżdzisz jednym z najlepszych samochodów na świecie(jeśli jest to W140),Pan Koral (ten od lodow)jeżdził właśnie tym modelem nim przesiadł sie do MAYBACHA.
[ Dodano: Nie Lip 05, 2009 19:04 ]Ach pamiętaj!
![Exclamation :!:]()
Tutaj żarty się kończą ,musisz jechać TYLKO do własciwych instalatorów. Ja jeśli kupie sobie kiedys taki samochód to też załozę instalkę najlepszą z mozliwych i pojadę nawet kilkaset kilosów w tym celu i poczekam nawet cały dzień na zainstalowanie systemu LPG ,nie wyobrażam sobie by miał mi założyć instalację ktoś niekompetentny.