03 Gru 2023, 15:32
Acer66Jja na temat swojego silnika wiem wszystko,więc gdybym prosił o poradę podałbym wszystko od A-Z,obecnie jest taka roszada silnikowa,ten łonemu,łon iiny z kolei temu ,ten znowu inny innemu ,pytający powinien podać na tacy wszystko,kto jest producentam,moc ,typ wtrysku,tryby użytkowania,ilość cykli wymian w roku,inaczej szkoda tracić czasu,podałeś wszystko w pigułce,szkoda czasu na powielanie mądrości non stop,jedno pewne,pytając o poradę tyczącą silnika,trzeba podejść indywidualnie pod każdy egzemplarz,czy to co konkretnie się ma,nie ma czegoś takiego jak zbiorowy dobór,to jest tak jak w przypadku porad trenerów personalnych,każdy klient jest prześwietlany indywidualnie,jego kondycja,tryb życia.treningi,odpoczynki,wyniki badań,dopiro wtedy odpowiedn dobór diety,w tym przypadku to kosztuje,tutaj na Forum wszystko jest darmo,a i tak użytkownikom się nie chce,to nam też nie powinno chcieć sie radzić,skoro robimy to wszystko z Pasji,a nie chęci zysku.Osobiście straciłem b.dużo czasu w swoim życiu by odpowiednio ukąpać swoje silniki,uszyć garnitur olejowy pod każdy silnik,jak dotąd żaden z moich silników nie był do zajechania,więc ta strata czasu okazała się opłacalna,powtarzam jeszcze raz,precyzyjne informacje,nie słuchać producentów ,albo słuchać,odnośnie doboru oleju,temat olejowy to nie takie hop siup.to nie religia,gdzie ktoś , rzygnać dogmatem,i nie sprawdzisz,czy to ma sens ,czy nie,jedynie logika może Debila,który wypluł dogmat skasować.Tutaj nie ma miejsca na nielogiczność,ona broni się sama,jeśli człowiek pytający kieruje się logiką,a nie podpiera czyimś umysłam,który może byc zdecydowanie bardziej,,ladacy,,poda wszystkie kluczowe informacje,od A-Z.