Siema! Potrzebuje dużego rodzinnego auta, najlepiej minivan w dosyć niskiej cenie. Rozmyślam nad zafirą, picasso lub Espace. Najlepiej benzyna, rocznik myślę, że okolice 2005.
Jestem z nowego Tomyśla, po samochod mogę dojechać do 60km.
Pięć gwiazdek dla Audi Q3 w testach zderzeniowych ANCAP Pięć gwiazdek dla Audi Q3 w australijskim rankingu wyników uzyskanych w testach zderzeniowych ANCAP. W testach przeprowadzonych przez australijską organizację badawczą Australian New Car Assessment Program (ANCAP), ...
Picasso za bardzo ceny nie trzyma to auto oparte jeszcze na Xsarze z 1997 roku. A ten egzemplarz ma ponad 300 tys.przebiegu - to już praktycznie niesprzedawalne w Polsce. Widać, że coś tam było zainwestowane w auto. Pytanie jak z elektryką - lubi płatać figle w tym aucie. 1.6 do spokojnej jazdy w koło komina wystarczy, ale w trasie będzie słabo.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.