Minivan za ok. 20 tys. automat

18 Gru 2020, 22:28

Cześć, rozglądam się za minivanem w automacie z jakimś sensownym silnikiem >130KM. Nie musi być 7 osobowy, zależy mi na fajnym wyposażeniu i automacie (to będzie mój pierwszy automat). Może być diesel lub benzyna która się nadaje do gazu. Okolice Gdyni +- 100KM
Aktualnie na oku mam:
- Renault Grand Scenic
- Touran - w przeszłości miałem Tourana I z 2004 1.9 105 KM, super autko ale trochę mułowaty jak na mnie.
- Może Zafira
- Citroen C4 gran Picasso znalazłem dwie ciekawe opcję ale nie mam bladego pojęcia o tych silnikach / skrzyniach.

1) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
2) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (jeśli chodzi o ten autohandel to wiem że jest godny zaufania ;) )

Aktualnie poruszam się Laguną III 2.0 dCi 2014, cierpię na brak wyposażeniu, brak xeonów oraz na tragiczny bagażnik, przy 2 dzieci robi się to mega nie praktyczne niby kombi a niezbyt pojemny. Jeśli chodzi o kwotę którą chcemy przeznaczyć kwotę którą otrzymamy za lagunę, mam nadzieje jakies 30 tys - VAT i podatek dochodowy = czyli ok 20 - 24 tysiecy. Trochę boli mnie przesiadanie się na starsze auto ale mam nadzieje ze wygoda i przestrzeń to zrekompensują.
szarytomi
Nowicjusz

Prawo jazdy: 27 07 2009
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Renault Laguna III
Silnik: 2.0 dCi 130
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

19 Gru 2020, 22:10

szarytomi napisał(a):2) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... Dvh0r.html (jeśli chodzi o ten autohandel to wiem że jest godny zaufania )
lipny silnik (awaryjny, nie nadaje się do gazu) i zautomatyzowana skrzynia biegów tak naprawdę od razu skreślają ten egzemplarz.

Zafira będzie złotym środkiem ze wszystkich. Można też szukać Toyoty Corolli Verso
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Concept CS 2007
    BMW Concept CS to wizja czterodrzwiowego samochodu, który łączy w sobie prestiż luksusowego Gran Turismo z fascynującym urokiem sportowego samochodu o wysokich osiągach. Ekspresyjny design, wyselekcjonowane materiały ...