REKLAMA
Cześć, rozglądam się za minivanem w automacie z jakimś sensownym silnikiem >130KM. Nie musi być 7 osobowy, zależy mi na fajnym wyposażeniu i automacie (to będzie mój pierwszy automat). Może być diesel lub benzyna która się nadaje do gazu. Okolice Gdyni +- 100KM
Aktualnie na oku mam:
- Renault Grand Scenic
- Touran - w przeszłości miałem Tourana I z 2004 1.9 105 KM, super autko ale trochę mułowaty jak na mnie.
- Może Zafira
- Citroen C4 gran Picasso znalazłem dwie ciekawe opcję ale nie mam bladego pojęcia o tych silnikach / skrzyniach.
1) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
2) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (jeśli chodzi o ten autohandel to wiem że jest godny zaufania )
Aktualnie poruszam się Laguną III 2.0 dCi 2014, cierpię na brak wyposażeniu, brak xeonów oraz na tragiczny bagażnik, przy 2 dzieci robi się to mega nie praktyczne niby kombi a niezbyt pojemny. Jeśli chodzi o kwotę którą chcemy przeznaczyć kwotę którą otrzymamy za lagunę, mam nadzieje jakies 30 tys - VAT i podatek dochodowy = czyli ok 20 - 24 tysiecy. Trochę boli mnie przesiadanie się na starsze auto ale mam nadzieje ze wygoda i przestrzeń to zrekompensują.