Mitsubishi Outlander. Jak to jest z elektroniką ?

14 Gru 2010, 14:22

Witam,

Wcześniej pisałam o problemach z przełączeniem napędu w Mitsubishi Outlanderze. W serwisie twierdzą, że komputer nie pokazuje żadnej usterki i, że według nich jest tak, jakby nie było zasilania w przełączniku napędu, więc szukają przyczyny dalej .... Zastanawia mnie jednak jeszcze jedna rzecz, a mianowicie okazało się , że mam bardzo mało oleju w silniku a komputer nie pokazuje na tablicy, że jest go mało.... Już sama nie wiem może to wszystko jest ze sobą powiązane ? Obawiam się, że za chwilę okaże się, że kupiłam jakiś chłam :((
Może ktoś ma jakąś poradę co do takiego problemu z autem, bo mi już ręce opadają?
Pozdrawiam
monika.p
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

14 Gru 2010, 16:14

Bardzo mało to znaczy ile na bagnecie pokazuje? Możesz mieć przed minimum ale dopiero poniżej zacznie alarmować o tym. A VAG żadnych błędów nie pokazał?? Zapytaj w dziale SUV bo to dział terenówek do których Outlander nie należy niestety :wink:
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna

14 Gru 2010, 17:06

Przeniesiono :!:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1997

15 Gru 2010, 00:38

Ale jest 4x4 :wink:
Pozdrawiam
monika.p
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

15 Gru 2010, 10:59

Co nie oznacza że jest ternówką, raczej podniesionym kombii z dwoma napędzanymi osiami :wink: Mercedes 4Matic, Audi Quattro, BMW X też jest 4x4 :wink:
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    [2018] Hyundai Santa Fe IV
    Hyundai pokazał na targach w Genewie kolejną generację Santa Fe. Paleta silników ma obejmować diesla 2.0 CRDi o mocach 150KM i 182KM, diesla 2.2 CRDi 197KM i benzyniaka 2.4 185KM. źródło: carscoops.com W moim ...