Jak napisze, że słońce jest zielone to też uwierzysz? Z daleka widać, że maska jest krzywo. Ja bym zabrał miernik lakieru, może jakaś dziewczyna usiadła na maskę na zlocie i skrzywiła Na oko widze że krzywo, nie mowię, że jest po wypadku.
LPG? No jest, 2 lata. Coś nietrafiona inwestycja skoro już sprzedaje.
Malowane dziury i policjanci z tektury, czyli "kuksańce" na ulicy Jak zachęcić kierowców do zachowania ostrożności na drodze i przestrzegania przepisów, gdy konwencjonalne metody nie są wystarczająco skuteczne? Kiedy uczestnicy ruchu drogowego ignorują znaki "stop", ograniczenia ...
Chevrolet Impala czwartej generacji - historia zabytkowego modelu Chevrolet Impala czwartej generacji to amerykański samochód produkowany przez markę Chevrolet w latach 1965-1970. Był to jeden z najbardziej popularnych modeli marki w tamtym okresie, który zdobył uznanie zarówno ...
Ja bym obejrzał a 25km to nie jest dużo Sprawdź forum klubowe Mondeo albo podrzuć tam link może znane jest to auto a co do szczelin czy odcieni to auto ma 13 lat więc mogło mieć kiedyś małe kolizje
Mógł z większej odległości robić te zdjęcia...Choć ich nieprofesjonalizm daje nadzieję, że faktycznie sprzedaje osoba prywatna, a nie zawodowiec. Zderzakami nie ma cię co przejmować, bo 1. w 100% nie można powiedzieć, że miał wypadek. Może po prostu był porysowany i zmęczony jazdą w miejskiej dżungli i ktoś sobie pomalował? 2. plastiki maluje się inną technologią niż resztę karoserii.
Tak czy siak obstawiam, że w przeszłości mógł mieć coś drobnego, bo tam nikomu nie chce się naprawiać auta pozbawionego w stłuczce zderzaka czy potrzaskanych reflektorów.
Mając 25km zdecydowanie warto podjechać aby zobaczyć jak prezentuje się na żywo, cena też jest moim zdaniem ciut zawyżona, więc albo sprzedający wie co ma, albo zwyczajnie chce zarobić, wiele elementów zweryfikujesz na żywo, daj znać jak będziesz już po oględzinach.
Też mi się ostatnio ten mondeo rzucił w oczy na olx, nawet pisałem do właściciela, w sprawie tego niskiego przebiegu. Twierdził, że prawdziwy. Widzę jednak, że puki co nikt go nie kupił. Może jakieś nowe informacje o tym autku, czy warto się interesować?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.