Witam posiadam auto Mercedes Sprinter 1 generacji - blaszak, mam z nim problem ponieważ strasznie pogniła podłoga zaraz za ścianką grodziową ponieważ kilka lat woziłem mokry towar (rama ok) mam problem z przeglądem ponieważ postanowiłem przerobić go na auto ze skrzynią ładunkową, jedynym problemem jest rama Sprintery blaszaki mają ramę jak auto w kolorze białym wysokość (10cm) a dostawcze około (15cm) bliżniak ok (20cm) i w związku z tym mam pytanie czy zostawić tą ramę oryginalną czy wzmocnić ją profilem jeśli tak to w którym miejscu zacząć bo rama pod kabina sie z tego co orientuje powiększa, boje się żeby auto się nie złamało ponieważ na takiego "dostawczaka" można więcej włożyć niż do busa a sama skrzynia więcej wazy niż buda busa
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Co może zamarznąć w naszym samochodzie? Co w samochodzie jest szczególnie wrażliwe na niską temperaturę? Jak sobie poradzić z typowo zimowymi problemami? Poniżej prezentuję kilka odpowiedzi które mogą okazać się przydatne wielu kierowcom. Głównym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.