Mustang GT 500 ELANOR z 1967 r

14 Sie 2008, 16:22

Na gaz - masz na myśli włóż szmate z benzyną do baku i podpal ;-p

Gdy auto się pali około 30% ulatnia się jako gaz heheheh

Stary Mustang na gaz to profanacja - ile byś nim jeździł w miesiącu ? 300 km ? 500 km ? 800 km ? Zimą raczej wcale bo to strasznie zabytkowi daje w kość --- czy go zatankujesz za 300 czy 400 zł w miesiącu nie robi chyba większej różnicy ??? Tak naprawdę koszt paliwa w takim zabytkowym aucie to nawet nie połowa innych kosztów - a już Shelby na gaz mogło się zdarzyć tylko w Polsce :lol:
InzRuchu
Początkujący

14 Sie 2008, 16:26

Chyba się nie zrozumieliśmy, bo ja mam to samo zdanie. Wczesniejsza wypowiedź była nieco na przekór. Co za sens kupować sportowy samochód i przerabiać go na gaz? Miałem na myśli to, że taki sam sens może mieć kupowanie samochodu za 100 tys $ i narzekanie na ceny paliw .
Polska młodzież driftuje polskimi samochodami
polakko
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

14 Sie 2008, 19:18

polakko napisał(a):Chyba się nie zrozumieliśmy, bo ja mam to samo zdanie. Wczesniejsza wypowiedź była nieco na przekór. Co za sens kupować sportowy samochód i przerabiać go na gaz? Miałem na myśli to, że taki sam sens może mieć kupowanie samochodu za 100 tys $ i narzekanie na ceny paliw.

A Polacy to sobie lubią ponarzekać ;-)

Wiem co miałeś na myśli - gaz w aucie na codzień ... chociaz ja już Mustanga 67 r widziałem w Polsce z założonym gazem :shock: Niesmak straszny :roll:
InzRuchu
Początkujący

16 Sie 2008, 21:49

Moglibyście wkleić jakieś zdjęcia, z chęcią bym sobie popatrzał na te cudeńka :)
Pan_samochodzik
Nowicjusz