REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
lasty napisał(a):W filmie gone in 60 seconds byl aklasyczna ale perfekcyjnie zrobiona podróbka. Jest możliwość zakupienia, a właściwie zamówienia zrobienia funkiel nówki nie smiganej G.T.500 u firmy www.uniqueperformance.com , ale z kad ja wytrzasnę ponad 100 000 $ ??
SpeedR napisał(a):lasty napisał(a):W filmie gone in 60 seconds byl aklasyczna ale perfekcyjnie zrobiona podróbka. Jest możliwość zakupienia, a właściwie zamówienia zrobienia funkiel nówki nie smiganej G.T.500 u firmy www.uniqueperformance.com , ale z kad ja wytrzasnę ponad 100 000 $ ??
Właśnie przypomniałem sobie o tym forum i zastanawiam się, czy nadal przychodzisz tutaj wypisując zmyślone historyjki i reperując swoje ego 12- latka jakim zapewne jesteś.
Wiem, wiem. Napiszesz zaraz tzw. trafną ripostę, jednak uwierz mi na słowo, że każda osoba mająca choć troszkę więcej pojęcia o motoryzacji nie uwierzy nawet w jedno Twoje słowo.
Jesteś rzekomym posiadaczem (jak to zabawnie teraz brzmi ) Maseratti 3200 GT, Nissana Skyline GTR i kilku innych aut, po czym zastanawiasz się skąd pozyskać 100.000 $ na zakup repliki Mustanga Shelby
Jak w przedszkolu
Pozdrawiam Ciebie jak i Twoich kolegów z piaskownicy.
SpeedR