REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
dziarsky napisał(a):łyszałem, że to solidne auta, praktycznie bezawaryjne, generalnie zbierają dobre recenzje. Póki co stać mnie na model oznaczony numerem III.
nitro napisał(a):ogólnie golf 3 to słaba blacharka i skrzynie biegów wieć warto zwrócić na to uwage
numberOne napisał(a):pfff jak cie czytam, to juz sobie wyobrazam jak wygladasz - sciety maszynka, tani dres i marzy sie golf 3 i jak dodales te LPG, to bedziesz idealny do tego wiesniackiego samochodu.
Na co zwracac uwage? W golfie, to na wszystko, te auta sa tak zajechane, ze szkoda slow...
Nie wiem co ludzie moga widziec w tych autach - nie dosc, ze to brzydkie, klocowate, to jeszcze pozajezdzane i kazdy wiesniak tym jezdzi - tyle tego na ulicach, ze szkoda gadac.
Sensowny egzeplarz, to pewnie ok. 4tys - ktos pisal 2,5 - jak sie nie ma wymagan, to 2,5tys, ale ogolnie jak ktos marzy o golfie, to ambitny nie jest
numberOne napisał(a):cala prawde pisze - to, co mysla wszyscy widzac tego klocka ze stylizacja na kostke mydla
numberOne napisał(a):Daruj sobie golfa, ja Ci polecam cos takiego: [link do oferty na Allegro wygasł] Nie wyglada na zajechany - podjedziesz, to sie dowiesz . Pewnie do 7tys zejdzie