Na co zmienić 10 letniego golfa

14 Kwi 2009, 15:20

piotreq napisał(a):[link do oferty na Allegro wygasł] - wg. mnie jest to samochód najbardziej odpowiadający twoim potrzeba.. Sedan, mało awaryjny (sprawdzone :] ), no i VW, w końcu piszesz, ze golf cię nie zawiódł...

Ale Jetta kosztuje znacznie wiecej niz zakłądana kwota... Przeciez nie osiagnieto jeszcze ceny min. mimo ze aktualna najwyzsza oferta to cos koło 31tys.
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

14 Kwi 2009, 15:24

mantojfel napisał(a):
JerzyB333 napisał(a):No bez przesady:
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]

No niby tak, z tym że 1) raczej chciałbym 2004 (albo nawet 2005) 2) nie kombi

Nie kieruj sie rocznikiem tylko stanem... Jak chcesz zaimponowac sasiadowi to, przykro mi, ale musisz wyłozyc koło 50k na autko po lifcie, albo 90k pln na najnowsza gen. Moim zdaniem zarówno Mazda 6 jak i Accord to udane konstrukcje wiec kwestia "rok starszy- nie biore" jest bezsensowna...
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

14 Kwi 2009, 15:56

JerzyB333 napisał(a):
piotreq napisał(a):[link do oferty na Allegro wygasł] - wg. mnie jest to samochód najbardziej odpowiadający twoim potrzeba.. Sedan, mało awaryjny (sprawdzone :] ), no i VW, w końcu piszesz, ze golf cię nie zawiódł...

Ale Jetta kosztuje znacznie wiecej niz zakłądana kwota... Przeciez nie osiagnieto jeszcze ceny min. mimo ze aktualna najwyzsza oferta to cos koło 31tys.

Ale spróbować nie zaszkodzi... wiem, że to mało realne, ze ta cena się utrzyma, ale spróbować można, może się uda znaleźć te dodatkowe 5k i wygra się aukcje... A pozatym to tylko przykładowa oferta. Można poszukać jeszcze inne oferty, może uda się znaleźć Jette za 35k..
piotreq
piotreq
Zaawansowany

Miejscowość: Bydgoszcz

14 Kwi 2009, 16:28

Ewentualnie Toyota Avensis, całkiem zacny samochodzik 8)

Wg mnie wciąż dobrze się prezentuje.
Sebastianos
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Auto: Peugeot 508 SW
Silnik: 1.6 THP
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2012

14 Kwi 2009, 19:40

Sebastianos napisał(a):Ewentualnie Toyota Avensis, całkiem zacny samochodzik 8)

Wg mnie wciąż dobrze się prezentuje.

Powiem, że zastanawiałem się nad nią. Atut silnik diesla 2.0 minus trochę zbyt stateczny wygląd (kojarzy mi się z moim 65 letnim wujkiem...)
mantojfel
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nissan Micra K14 - nowy model już w produkcji
    Kilka dni temu uruchomiono produkcję zupełnie nowego Nissana Micra i pierwsze egzemplarze już opuściły linię montażową. Końcowe kontrole potwierdziły najwyższą jakość wykończenia pojazdów. Dostawy do dealerów ...