REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Gro wypadków spowodowane jest głupotą a nie stanem dróg. Osobiście widziałem iles tam wypadków spowodowanych przez głupotę czy to kierowcy czy pieszego ale z powodu złej drogi - może z jeden. Nie uważam że np wypadki na śliskiej nawierzchni to wina tylko jakości dróg ale głównie dostosowania się do warunków na jezdni.pasadena82 napisał(a):Witam,
Ja akuratnie jestem a raczej byłem przeciw tej ustawie - według mnie to nic nie zmieni dopóki nasze kochane Państwo nie poprawi stanu dróg
Większość wypadków na Polskich drogach jest właśnie spowodowana złą nawierzchnią i nawet jazda cały rok na światłach nic tu nie pomożejak samochody będą skakać po garbach czy koleinach, których niestety nie brakuje... !!
klamejro napisał(a):Gro wypadków spowodowane jest głupotą a nie stanem dróg. Osobiście widziałem iles tam wypadków spowodowanych przez głupotę czy to kierowcy czy pieszego ale z powodu złej drogi - może z jeden. Nie uważam że np wypadki na śliskiej nawierzchni to wina tylko jakości dróg ale głównie dostosowania się do warunków na jezdni.pasadena82 napisał(a):Witam,
Ja akuratnie jestem a raczej byłem przeciw tej ustawie - według mnie to nic nie zmieni dopóki nasze kochane Państwo nie poprawi stanu dróg
Większość wypadków na Polskich drogach jest właśnie spowodowana złą nawierzchnią i nawet jazda cały rok na światłach nic tu nie pomożejak samochody będą skakać po garbach czy koleinach, których niestety nie brakuje... !!
roszej napisał(a):A pozatym jako jedne z agrumentów za podawano ze w krajach skandynawskich jezdzi się cały rok na światłach - ale przeciez to jest inny klimat jaka tam jest pogoda? jaki krótki dzień, no bez przesady. TUNGSRAM chyba zapłacił łapówke....
kierowca jadacy samochodem z naprzeciwka jest w sanie szybciej mnie zauwazyc.