mam taki delikatny klopocik w swoim freelku mianowicie
chodzi o nawiew na przednią szybę coś jakby sie przytkało
bo od strony pasażera ta połowa dmucha ładnie i odparowywuje po chwili
natomiast a od stroyn kierowcy słabo tak jakby sie coś zatkało
to stło sie niedawno bo wczesniej dmuchało normalnie z obu stron
i nie wiem jak się za to zabrać
witam ponownie przepraszam ale byłem na wyjezdzie ;]
problem mam dalej a rzekomo to nie jest przekładka
i tak jak pisałem jedna strona nawiewu jakby była zapchana po stronie kierowcy na szybe
druga strona od pasażera dmucha elegancko
Mitsubishi Outlander PHEV w Asia Cross Country Rally (FIA) Gdy w Japonii trwały ostatnie przygotowania do uruchomienia produkcji europejskiej wersji Mitsubishi Outlander PHEV, firma Mitsubishi Motors Corporation (MMC) poddała swój technologicznie flagowy model ostatniej i ...
Toyota Sports 800 - 1965 rok W 1962 roku Toyota zaprezentowała prototypowy model Toyota Publica Sports z dwucylindrowym silnikiem 697cc o mocy 28 KM. Dopiero w 1965 samochód trafił do produkcji, już jako Toyota Sports 800 z silnikiem typu bokser ...
LANDEK99 napisał(a):sprawdź sobie po nr. VIN jaka to wersja co do nawiewu to i u mnie trochę gorzej wieje od strony kierowcy
Masz żle założoną gumę na wylocie przewodu powietrza lub rurę powietrza od obudowy nagrzewnicy, ktoś przy tym grzebał. Rurę można znaleźć i sprawdzić pod kokpitem, a by poprawić gumową uszczelkę, trzeba zdjąć cały kokpit i poprawnie ją założyć. Pozdrawiam
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.