ja osobiście miałem białe neonki ( przy granatowym kolorze samochodu ) i fajnie się w nocy prezentowały....tylko trzeba na prawdę uważać na policję xD ...jeśli ciebie złapią to płacisz 200 zł. + punkty ....
chyba że trafisz na jakiegoś porządnego policjanta który pozwoli zdjąć je na miejscu ( mi pozwolił i dał tylko pouczenie )
Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą a tuning podstawą
A moim zdaniem te neony z aukcji które dałeś są naprawdę masakrycznie kijowe.. Ja poleciłbym Ci te: [link do oferty na Allegro wygasł] i sądzę że wykonanie jest lepsze bo to są 24 diody zespolone na listwie a nie jakaś rurka z jedną diodą.
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Kierowco - czas na zmianę opon! Nie czekaj na pierwszy śnieg Zima nie musi co roku zaskakiwać kierowców – na korki i stłuczki na mokrych czy śliskich jezdniach jest antidotum: homologowane opony zimowe lub całoroczne. To właśnie teraz – gdy temperatura rano spada ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.