Cześć potrzebuje pomocy jakiś czas jeździłem samochodem Polo 1.0 na monowtrysku i przed wczoraj podczas jazdy zaczoł słabnąć aż do momentu zgaśnięcia a jak próbowałem go ponownie odpalić to się nie dało silnik kręci tak lekko jakby były świece wykręcone. Proszę o jakieś normalne porady żebym wiedział od czego zaczynać i abym na darmo kasy w błoto nie wyrzucać.
Typowy problem tych modeli ,to utrata styczności kabli masowych przez korozję,objawia się to przykrą niespodzianką podczas jazdy(silnik zgaśnie).Od tego bym zaczął,poza tym przyczyn może być mnóstwo,nawet utrata nagła kompresji silnika,to bym sprawdził potem,itd.
A czy to może być uszczelka pod głowicą !!!! I nie wiem czy sam to robić czy dać do mechanika wiadomo że mechanik na pewno zedrze zemnie kase a ja jej za dużo nie mam a autko jest zawsze potrzebne..
Akcesoria zimowe – wyposaż swoje auto! Mróz potrafi naprawdę narobić sporo szkód, jeżeli chodzi o wygodę i komfort jazdy zimą. Na pewno nieraz musiałeś rano wstawać wcześniej tylko po to, by odpowiednio przygotować Twoje auto do jazdy. Na szczęście ...
Automaty w samochodach – co dały nam ostatnie lata i dekady? Zdecydowana większość współczesnych kierowców pamięta jeszcze czasy, gdy samochody nie były wyposażone w nowoczesne czujniki, a drogę wyznaczało się na bazie papierowej mapy – elementu niezbędnego wyposażenia ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.