Nie pije....prowadze

Czy kiedykolwiek prowadziłes samochód pod wpływem alkoholu?

Ankieta zakończyła się 14 Wrz 2009, 19:17

Tak
7
26%
Nie
20
74%
Razem głosów : 27

25 Sie 2009, 19:15

Witam.

Kazdy zna juz temat jazdy samochodem pod wpływem alkoholu.

Kogo nie zapytam to w 90% słysze ze ta osoba nigdy nie jechała po "piwie".

Moze TERAZ kazdy z Nas odpowie na to pytanie,ale tak szczerze.

Zapraszam
Look@p
Nowicjusz

Miejscowość: Bo ja to wiem?

25 Sie 2009, 19:28

Nigdy nie prowadziłem po alkoholu. Z ręką na sercu. Nigdy!
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

25 Sie 2009, 19:29

Dishman napisał(a):Nigdy nie prowadziłem po alkoholu. Z ręką na sercu. Nigdy!

To dobrze....wiec zagłosuj w ankiecie.... :)

Szacun.....
Look@p
Nowicjusz

25 Sie 2009, 20:23

Nigdy nie prowadziłam po alkoholu i mam nadzieje że nigdy nie będe. Zbyt dużo dla mnie znaczy to prawo jazdy żebym miałą je starcic przez głupie piwo.
Monikas
Nowicjusz

Miejscowość: SC

25 Sie 2009, 20:54

Monikas napisał(a):Nigdy nie prowadziłam po alkoholu i mam nadzieje że nigdy nie będe. Zbyt dużo dla mnie znaczy to prawo jazdy żebym miałą je starcic przez głupie piwo.

Zdrowe podejscie do tematu....dodaj do tego zdrowie swoje i innych a bedzie jeszcze lepiej :)

Szacun
Look@p
Nowicjusz

25 Sie 2009, 21:34

Nigdy nie piłem, nie piję i nie będę pił alkoholu więc i za kierownicą po pijanemu/po alkoholu nie siedziałem.
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Jak ominąć przeszkodę na drodze
    Szybciej zapadający zmrok czy trudniejsze warunki atmosferyczne mogą opóźnić lub uniemożliwić wcześniejsze zauważenie przeszkody na drodze. Dodatkowo na jezdni może niespodziewanie pojawić się pieszy albo wybiec zwierzę. ...

26 Sie 2009, 09:30

A liczy się wprowadzanie samochodu do garażu na własnym podwórku? Auto sprzed garażu do garażu - zaledwie ok. 10m. Jakieś 2 h wcześniej wypiłem jedno piwo 0,5l, więc też kompletnie zalany nie byłem, ale jednak procenty były.
Jeśli się liczy, to prowadziłem :( A jeśli się nie liczy to nie prowadziłem :D
Prawo jazdy - nie dla idiotów.
Nawet jeśli już je masz, nie znaczy, że nie możesz nim być.
safari
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pleszew

26 Sie 2009, 16:55

Nigdy nie miałem grama alkoholu w ustach więc i nigdy nie siadałem za kółko "w stanie po spożyciu alkoholu".
Nigdy nie jechałem nigdy nie pojadę mam nadzieję, bynajmniej będę się o to starał, póki co nie piłem jeszcze nigdy, i jakoś mnie ku temu nawet nie ciągnie. Można się śmiać jak ktoś chce, dla mnie to raczej powód do dumy niż śmiechu.
W ankiecie zagłosowałem ;)
stasiowski121

26 Sie 2009, 22:30

Look@p napisał(a):
Monikas napisał(a):Nigdy nie prowadziłam po alkoholu i mam nadzieje że nigdy nie będe. Zbyt dużo dla mnie znaczy to prawo jazdy żebym miałą je starcic przez głupie piwo.

Zdrowe podejscie do tematu....dodaj do tego zdrowie swoje i innych a bedzie jeszcze lepiej :)

Szacun

To jest dla mnie zbyt oczywiste, żeby o tym pisać :) Zdrowie i życie moje i innych użytkowników drogi jest na pierwszym miejscu.
Monikas
Nowicjusz

27 Sie 2009, 00:09

stasiowski121 napisał(a):Nigdy nie miałem grama alkoholu w ustach więc i nigdy nie siadałem za kółko "w stanie po spożyciu alkoholu".
Nigdy nie jechałem nigdy nie pojadę mam nadzieję, bynajmniej będę się o to starał, póki co nie piłem jeszcze nigdy, i jakoś mnie ku temu nawet nie ciągnie. Można się śmiać jak ktoś chce, dla mnie to raczej powód do dumy niż śmiechu.
W ankiecie zagłosowałem ;)

Jest nas dwóch.. wątpię żeby ta liczba rosła szybko :).
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

27 Sie 2009, 00:20

2? No tak bo kobieta jest ignorowana ;P
Monikas
Nowicjusz

27 Sie 2009, 10:24

Monikas napisał(a):2? No tak bo kobieta jest ignorowana ;P

Napisałaś że nigdy nie prowadziłaś po alko, a my też o czymś innym.. więc ciągle dwóch.
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

27 Sie 2009, 12:04

a przepraszam nie doczytałam :oops:
Monikas
Nowicjusz

27 Sie 2009, 12:32

Mi się raz zdarzyło jechać po piwie ale to z winy kolegi... :/ Obiecał że nie będzie pił na imprezie i bedzie kierowcą ale niestety coś mu odbiło i tak się nachlał że nie pamięta nic z imprezy.... Ja wtedy miałem pić ale że nie lubię alkoholu to wypiłem piwo... i pojechałem do domu... a było to z 10km... Jechałem pod wielkim strachem... Ale oprócz tego jednego razu nigdy więcej nie jechałem i nie będę bo jak to zawsze sobie mówię... za łatwo to prawko zdobyłem żeby je za byle co je stracić... Ale zdarzało się że sporo kumpli piło na imprezach i jechało do domu... A ze mnie się śmiali że [...] jestem itp.... No ale mocne postanowienie dużo daje...
JEST:
- Renault Scenic II ph2 1.6 16V LPG 115KM 2008r
- Fiat Panda 1.2 8V LPG 60KM 2003r
- Ford Galaxy 1.9 TDI 115KM 2000r
- ZIPP VZ-2 125cm3 2015r
Luke16
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: KNZ
Prawo jazdy: 12 03 2008
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Scenic II ph2/Panda II/Galaxy
Silnik: 1.6/1.2/1.9
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

27 Sie 2009, 12:36

Ahoj!
Luke16 napisał(a):A ze mnie się śmiali że [...] jestem itp....

Olej debili.
Luke16 napisał(a):No ale mocne postanowienie dużo daje...

Tak trzymać!
Borys
Borys68