REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
To może oznaczać, że w lewym przednim kole trzymają klocki.KonradCivic napisał(a):Zauwazylem tez ze kierownic lubi sama skrecac, gdy jade w przod skreca do lewej, a jak jade w tyl to do prawej?
Masz zautomatyzowaną skrzynię i-shift w której były problemy z przełączaniem biegów i wiem że aktualizacja oprogramowania skrzyni pomagała. Pytanie czy u Ciebie jest ono zmienione. Możesz zadzwonić z ciekawości do Honda Polska i zapytać czy jest możliwość zrobienia takiej aktualizacji lub sprawdzenia jaką wersję posiadasz. Zapytać możesz wiem że aktualizacji wykonywali za darmo bo skrzynie nie do końca pracowały tak jak powinny.KonradCivic napisał(a):U pewnego mechanika, po pidlaczeniu samochodu pod komputer wykazalo problemy ze sprzeglem??
Przez samo podłączenie nie, jeżeli już to musiałby coś zmieniać w ustawieniach.KonradCivic napisał(a):tak na marginesie -
Czy jest mozliwe by mechanik podlanczajac komputer mog namieszac mi w samochodzie?
Trzeba było zapytać czy jak przyjedziesz zrobią ci aktualizację bez diagnozowania problemów chciałbyś po prostu żeby sprawdzili oprogramowanie i jeżeli jest taka potrzeba zaktualizowali jeKonradCivic napisał(a):caly trik polega na tym, ze aktualizacja to moze jest za darmo, ale najpierw musza to zdiagnozowac a taka przyjemnosc kosztuje min 75 funtow...