Nie zapalił - Passata B5 FL 131PS

18 Lut 2010, 08:38

Witam! Mam problem. Mam Passata B5 FL 131PS , a mianowicie w czasie jazdy zgasł mi i juz nie zapali, tzn odpali na pare sekund i gasnie, ma niskie obroty, gdy podbiolem pod komputer wykazało blad P0321 Błedny sygnał układu rozdzi....!!!! Wymieniłem czujnik połozenia wałka rozrzadu, czujnik wały, i pompe paliwa! Po tym dalej nie chce odpalic , a i przed zmiana pompy paliwa pisalo Oil Press Stop Motor, i swiecily swiece zarowe po wymianie pompy juz jest okey! ALe nadal odpali na pare sekund i gasi go. Byl podpinany jeszcze raz pod komputer w celu sprawdzenia instalacji i wszytsko jest okey. Prosze o pomoc!!! Pozdrawiam!!!
Ostatnio edytowany przez 122dawidek122, 18 Lut 2010, 23:16, edytowano w sumie 1 raz
122dawidek122
Nowicjusz

Miejscowość: Krosno
  • 19 Lut 2010, 00:37

witam ,zmień mechanika ,jak komp nic nie pokazuje to te oprogramowanie chyba z google ściągnięte ,ja miałem problemy z pasatem to jak go podpieliśmy pod kompa to takiej listy błędów to ja jeszcze nie widziałem ,fakt troczę mnie to kosztowało bo tu to sę liczą i to nie mało ale teraz autko śmiga jak nówka .pozdrawiam i powodzenia.
    skoczek
    Nowicjusz

Miejscowość: Borgarnes.is

20 Lut 2010, 10:50

Oddaj auto do serwisu volskwagena, niech podłączą pod kompa i poczytają w 'Marisie' bądź jakimś programie dla volkswagena, co to za problem i jakie mogą być ewentualne usterki.
    MatiHonda
    Nowicjusz

Miejscowość: Wielkopolska
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nie pal za kierownicą!
      Do nałogowego palenia papierosów wciąż przyznaje się blisko co czwarta osoba dorosła w Polsce (24%)(1). Wielu kierowcom zdarza się robić to również podczas prowadzenia samochodu. Szkodzi to nie tylko zdrowiu ...
      Już osiem wersji MINI dostępnych z napędem na cztery koła
      Wraz z trafiającym do sprzedaży w marcu nowym modelem MINI Paceman, oferta wersji MINI z napędem na cztery koła powiększy się do ośmiu, łącznie z dwiema wersjami John Cooper Works. Auta MINI od zawsze oferowały kierowcy niezrównaną ...