Od jakiegoś czasu na ekranie komputera mam wyświetlaną temperaturę zewnętrzną zaniżoną o 6-7 stopni. Nie mam pojęcia z czego to może wynikać. Auto to Peugeot 5008 z 2009. W czym może tkwić przyczyna?
Tam chyba o Hyundaya chodziło. Znalazłem, że ten czujnik siedzi w prawym lusterku. https://www.peugeotforums.com/threads/outside-temperature-sensor-fix.332758/ Co ciekawe, to właśnie lusterko wymieniałem w zeszłym roku, po tym jak mi sterowanie padło. Możliwe, że ma jeszcze gwarancję o ilę znajdę gdzie je kupowałem.
Minęło 40 lat Malucha - Fiat 126p Pierwsze egzemplarze Fiata 126p popularnego Malucha zmontowano 6 czerwca 1973 roku w zakładach dawnej Fabryki Samochodów Małolitrażowych w Bielsku-Białej, z oryginalnych włoskich części, gdyż wcześniej, od 1972 roku ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.