Nissa Note

22 Lip 2009, 13:23

Witam. Zamierzam w prztszłym roku kupić samochód i zacząłem sie w tym celu już powoli rozglądać. Ostatnio trafiłem na Note'a i mnie zainteresował. Głównie interesuje mnie DCI. Chciałbym poznać opinie innych o tym samochodzie...
Marweb
Marweb_87
Nowicjusz

Miejscowość: Wąsowo

22 Lip 2009, 14:44

Bardzo fajny hatchback, tylko ten przód jak zły brat bliźniak Qashqaja. ;P
I love my little gray coupé
for a long time I collecting the cash for it
and MANAGED TO . !
Austin_Boy
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: PTB / NYC

06 Sie 2009, 18:24

Wydaje się że całkiem udane auto. Co prawda jeszcze jest całkiem świeże żeby wiarygodnie ocenić na ile jest trwałe, ale chorób dziecięcych nie pamiętam żeby jakoś się uaktywniły ( a o takich rzeczach słyszy się w pierwszej kolejności - mało kto chwali, ale każdy lubi ponarzekać)
Ostatnio edytowany przez Trynid, 06 Sie 2009, 21:42, edytowano w sumie 1 raz
teksty to wyraz moich poglądów, nie należy ich identyfikować z linią programową firmy Trynid
Trynid
Początkujący

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Polska
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ekologiczny wyścig Economy Run - Fabia wynik 2,6 l/100 km
    SKODA Fabia, kierowana przez Marka Tribulę oraz Martina Kedleca, spaliła średnio 2,6 l/100 km (emisja CO2 - 60,58 g/km) i dzięki temu wjechała na pierwsze miejsce podium w ekologicznym wyścigu Economy Run. Godne uwagi jest ...
    Niespodziewany pieszy na drodze
    Piesi, rowerzyści i motocykliści są ofiarami ponad połowy śmiertelnych wypadków drogowych w Polsce. Z tych grup piesi stanowią aż 35% zabitych, co jest bardzo niepokojące w kontekście średniej w krajach Unii Europejskiej, ...